Rotterdam Ahoy en JMT treden samen de toekomst tegemoet

08-3-2018

Tijdens de 45ste editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament hebben JMT en Rotterdam Ahoy de reeds jarenlange samenwerking wederom verlengd.

Samenwerking-JMT-en-Ahoy.pngJolanda Jansen, directeur Rotterdam Ahoy: "Al vele jaren werken wij naar volle tevredenheid samen. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is een prachtige gelegenheid om deze samenwerking te verlengen."

JMT, toonaangevend in verhuur van vloerbedekking en meubilair, is al tientallen jaren de vaste huisleverancier van Rotterdam Ahoy. "We kennen elkaar door en door en zijn samen 'opgegroeid'", aldus
Jean-Pierre Brouwers, Algemeen Directeur JMT.

En groeien, dat is nou net waar de komende jaren de nadruk op ligt bij Ahoy. In de stad van pioniers bouwt Rotterdam Ahoy een nieuw internationaal congrescentrum, een muziekhal en een theater/auditorium. De huidige Beurs- & Evenementenhallen worden ingrijpend gemoderniseerd. De vernieuwingen maken deel uit van het plan 'Hart van Zuid, plek om te blijven’ van de gemeente Rotterdam. Het vernieuwde Ahoy wordt in 2020 geopend.

In JMT heeft Rotterdam Ahoy in ieder geval een solide partner waar ze op kunnen bouwen en vertrouwen. "Wij doen er alles aan om Ahoy te ondersteunen nu én in de toekomst. Ook wij kijken enorm uit naar de forse uitbreiding van Ahoy en zijn vast besloten om met elkaar Rotterdam Ahoy aan de top te houden."

Foto: © PR Ahoy

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers