Rotterdam Ahoy presenteert OMEN by HP als hoofdsponsor van DreamHack Rotterdam 2019

21-5-2019

Rotterdam Ahoy is trots dat OMEN by HP hoofdsponsor wordt van DreamHack Rotterdam 2019. OMEN by HP, het exclusieve hardwaremerk voor gamers, is al betrokken bij diverse DreamHack-evenementen over de hele wereld. De samenwerking brengt de online community van 18 t/m 20 oktober live bij elkaar in Ahoy. Gamers worden er samengebracht om te spelen, strijden en juichen.

Tijdens het evenement spelen de esports-teams op Mainstage op OMEN by HP-hardware en zullen er volop mogelijkheden zijn voor bezoekers om samen te spelen of het tegen gaming influencers op te nemen op de HP-stand. Bovendien zal HP betrokken zijn bij andere onderdelen in het weekend. De volgende video is een voorproefje op DreamHack Rotterdam presented by Omen by HP.



"We zijn erg blij met de samenwerking met OMEN by HP. Als gepassioneerde supporters van de gaming-community passen merk en producten er perfect bij ", aldus Jolanda Jansen, CEO van Rotterdam Ahoy. "OMEN by HP staat bekend om haar kwaliteit, innovatie en enorme betrokkenheid bij de gamers community. We kijken er naar uit om samen met HP van DreamHack Rotterdam een ​​evenement te maken dat de fans nooit zullen vergeten."

"We introduceerden ons OMEN by HP-merk om iedereen in staat te stellen optimaal te kunnen genieten van games, zowel professionals als gameliefhebbers, ongeacht geslacht of culturele achtergrond. Hoewel een groot deel van het gamen online plaatsvindt, zoeken we altijd manieren en evenementen om te organiseren of te sponsoren om gamers bij elkaar te brengen.", zegt Hjalmar van Veen, General Manager Computing HP Nederland."

Ahoy, DreamHack en OMEN van HP delen een passie voor esports en gaming en zijn klaar om in contact te komen met gamers, om te helpen presteren, insprieren en een geweldige ervaring te bieden.

Voor meer info: www.rotterdamgamesweek.com/dreamhack

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers