Senf Theaterpartners en AT Theater bundelen hun krachten

22-4-2011

Vanaf 1 juli as zullen AT Theater en Senf Theaterpartners een strategische samenwerking aangaan. De bundeling van krachten levert Senf Theaterpartners en AT Theater synergievoordelen op het gebied van organisatie, marketing, administratie en logistiek. AT Theater blijft als zelfstandig theaterimpresariaat opereren maar zal wel verhuizen naar de vestiging van Senf in Maasland.

Sinds de oprichting in 2006 is AT Theater uitgegroeid tot een van de grotere aanbieders op de theatermarkt met een geheel eigen gezicht. Het aanbod van AT Theater bestaat naast de artiesten vanuit AT Management (zoals Kane, DI-RECT, Within Temptation) en daarbuiten (zoals VanVelzen, Ellen ten Damme) ook uit succesvolle kinder- en jeugdmusicals (zoals Woezel en Pip en de sprookjes van Van Hoorne Theaterproducties), cabaret en spectaculaire buitenlandse theatershows.

Edwin Jansen (AT): “AT Theater heeft zich in de afgelopen jaren onder leiding van Jean-Paul Karting sterk ontwikkeld naar een speler van betekenis in de theaterwereld. De drang om door te groeien en de kwaliteit verder te verbeteren binnen de huidige neergaande theatermarkt, heeft geleid tot deze strategische samenwerking met het meest gerenommeerde theaterbureau van de Benelux. Ons aanbod is complementair en we delen de visie dat met vernieuwende initiatieven op het gebied van marketing en promotie een grote meerwaarde voor de artiesten, producenten en theaters kan worden gerealiseerd.”

Matthijs Bongertman (Senf): “De afgelopen jaren heb ik de mensen van AT leren kennen als echte ondernemers die met alle passie en inzet werken voor hun artiesten en producties. Deze strategische samenwerking tussen AT Theater en Senf Theaterpartners zie ik als een enorme stimulans voor beide ondernemingen. Daarnaast is het een positief signaal in de theatermarkt die zich snel verandert."
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm