Stageplekken gezocht voor mbo'ers in creatieve industrie

22-9-2020

De coronacrisis raakt de economie hard. Juist nu is het belangrijk vakmensen, jong en oud, te blijven opleiden voor de arbeidsmarkt van morgen. Goedgeschoolde werknemers zijn straks namelijk weer keihard nodig. Daarom komen onderwijs en het bedrijfsleven in actie om de knelpunten zo veel mogelijk weg te nemen. Met het actieplan wil Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor voldoende stages en leerbanen zorgen voor alle (aankomende) mbo-studenten.
 
Heb je een erkend leerbedrijf en heb je ruimte voor een student? Log in op MijnSBB en meld je stages en leerbanen aan. Je aangemelde stages en leerbanen verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl; de websites die mbo-studenten gebruiken om een leerbedrijf te vinden. Ben je nog geen erkend leerbedrijf? Ga naar de pagina Leerbedrijf worden en vraag een erkenning aan.
 
Wil je weten welke financiële mogelijkheden je hebt als erkend leerbedrijf om stages (bol) en leerbanen (bbl) te behouden? Bezoek dan deze pagina van SBB.  
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers