Techbeurs CES 2021 gaat virtueel

03-8-2020

CES, de grootste technologiebeurs ter wereld, gaat volgend jaar online plaatsvinden. De organisator van het evenement, de Consumer Technology Association (CTA), heeft aangekondigd de beurs te schrappen.

De beurs, die jaarlijks bijna 100.00 bezoekers trekt van over de hele wereld, zou volgend jaar plaatsvinden van 6 tot 9 januari in Las Vegas. Uiteindelijk besloot de organisatie toch de beurs te annuleren en een volledig digitaal evenement te organiseren, om deelnemers te beschermen tegen de coronavirus uitbraak.

"Te midden van de pandemie en de groeiende wereldwijde bezorgdheid over de gezondheid van de verspreiding van COVID-19, is het gewoon niet mogelijk om begin januari 2021 tienduizenden mensen veilig bijeen te brengen in Las Vegas om elkaar te ontmoeten en persoonlijk zaken te doen", zegt de president en CEO van CTA, Gary Shapiro. "Technologie helpt ons allemaal om te werken, te leren en contact te maken tijdens de pandemie - en die innovatie zal ons ook helpen CES 2021 opnieuw uit te vinden en de tech community op een zinvolle manier samen te brengen. Door over te schakelen naar een volledig digitaal platform voor 2021, kunnen we een unieke ervaring die onze exposanten in contact brengt met bestaande en nieuwe doelgroepen."
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers