TeKa Groep neemt De Rijtuigenloods over

11-9-2012

De TeKa Groep, de onderneming van de Barneveldse ondernemer Timo Kruft, heeft de exploitatie van De Rijtuigenloods in Amersfoort overgenomen. De exploitatie was in beheer van Herik Rail Events b.v.

De TeKa Groep biedt als exploitant historische en industriële locaties aan en heeft verschillende labels om zowel de zakelijke als de particuliere markt te bedienen, zoals Kasteelfeesten, Congresarrangementen en Treinfeesten. Zo exploiteert het bedrijf zes kastelen in Midden-Nederland, waaronder het Kasteel de Schaffelaar te Barneveld en Kasteel Staverden. Verder zijn er vergevorderde plannen voor de Midden Nederland Hallen, een evenementencomplex aan de A30 bij Barneveld. Recent nam de TeKa Groep bovendien partycateraar De Preuverie in Barneveld over.

De TeKa groep hanteert in haar dienstverlening een alles-in-een-formule waarbij feesten en evenementen worden georganiseerd in combinatie met de meest uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige catering die in eigen beheer wordt uitgevoerd. Timo Kruft is erg ingenomen met de toevoeging van De Rijtuigenloods aan het arsenaal van locaties. 'Niet alleen vanwege de prachtige industriële locatie zelf. Ook de kwaliteit van de medewerkers en hun kennis van de evenementenmarkt bieden ons de kans om ons nog sterker te profileren in deze branche', aldus Kruft. Blij is Kruft ook met de centrale ligging van de Wagenwerkplaats en het bedrijvenpark nabij het Centraal Station. 'De omgeving biedt perspectief op verdere uitbreiding van onze activiteiten hier.'

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers