Ten Events neemt Utrecht Events Company over

19-4-2011

Evenementenbureau Ten Events uit Vleuten heeft onlang het Utrechtse Events Company overgenomen. Het full service stadsevenementenbureau Utrecht Events Company is sinds 1 januari 2011 officieel onderdeel van Ten Events dat sinds 1 februari 2011 gehuisvest is in Vleuten. Utrechtse Events Company blijft onder eigen naam opereren.

Ten Events
Ten Events is een full service evenementenbureau met meer dan veertien jaar ervaring in event management. Ten Events is gespecialiseerd in het vertalen van specifieke bedrijfs- en communicatiedoelstellingen naar een sterk en creatief (feest)concept.

Utrecht Events Company
De Utrecht Events Company richt zich op de ontwikkeling, begeleiding en de uitvoering van evenementen in en rondom Utrecht. Het bedrijf biedt als kenner van de stad Utrecht een zeer gevarieerd programma in en rondom de Domstad, variërend van ludieke bedrijfsuitjes, originele teambuildingprogramma’s en spetterende feesten tot verfrissende vergaderarrangementen.

Elkaar versterken
Voor Marco ten Berge, directeur van Ten Events, betekent de overname van Utrecht Events Company een grote stap in het verder uitbouwen van de activiteiten in de evenementenbranche. Hierbij komt de focus te liggen op het ‘Utrechtse’. De overname is een bewuste en logische keuze voor zowel Ten Events als Utrecht Events Company. Beide bedrijven streven namelijk naar een toename van het aantal uit te voeren evenementen. Deze toename valt te verwachten omdat beide labels versterkend voor elkaar zullen werken.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers