Terugblik op Gouden Giraffe 2012 met foto's

27-3-2012

De 17e editie van de Gouden Giraffe, Live Communication Award 2012 zit erop. Alle pareltjes van het vak werden beloond met een felbegeerde Gouden Giraffe. Als organisatie feliciteren wij hierbij alle trotse winnaars!

Dit jaar is de Gouden Giraffe voor de eerste keer samengegaan met de Nationale Expo Jaarprijs. Zowel High Profile als CLC-VECTA kijken terug op een succesvolle samenwerking. ‘Door het bij elkaar brengen van de evenementenbranche en de expobranche hebben we een breder draagvlak gecreëerd voor de Gouden Giraffe. Dit biedt perspectief voor de toekomst en ons vak’, vertelt Oscar Krechting van High Profile. 'Het was een mooie uitreiking in een prachtige omgeving, allemaal enthousiaste mensen en een fijne samenwerking met High Profile en alle partners en suppliers, helemaal top!', aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.
Social media is overal, zo ook bij Gouden Giraffe. Voor, tijdens en na de show werden verschillende social media ingezet en gebruikt door gasten en thuisblijvers.

Resultaat? Trending Topic op Twitter en 2.000 unieke bezoekers op de mobiele Gouden Giraffe site!
Tijdens de avond zijn er vele foto's gemaakt.

Bekijk hier alle foto’s.

Fotoboek Gouden Giraffe 2012
Nu te bestellen via MyBKS, het grote (32 x 27 cm) 100 pagina's tellende fotoboek van de Gouden Giraffe 2012. Klik hier voor een impressie, of om het boek te bestellen. Gebruik tijdens het bestelproces de actiecode 'highprofile2012' en ontvang € 20,00 korting op het boek.

Volgend jaar zelf een Gouden Giraffe winnen? Inzenden kan medio 2012. Houd hiervoor onze website gouden-giraffe.nl in de gaten.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers