Tijd voor een griepprik!

01-9-2011

Griep is verzuimreden nummer 1 in Nederland. Werknemers met griep zijn al snel een dag of 5 volledig uitgeschakeld. En het kan dan nog 1 à 2 weken duren voordat zij zich weer helemaal fit voelen. Dat is vervelend voor de werknemer, maar dit kost jou als werkgever ook geld en verlies aan productiviteit.

Bovendien vormt een werknemer, die besmet is met het griepvirus, een directe bedreiging voor collega’s. Besmetting leidt immers niet direct tot ziekte, waardoor de drager van het griepvirus, voordat hij ziek wordt, behoorlijk wat schade kan toebrengen aan anderen. Overdracht van het virus kan plaats vinden via de meest eenvoudige zaken als toetsenborden, muizen, trapleuningen en sanitaire voorzieningen. Daarnaast vormen hoest- en niesbuien, lachen, handen schudden, praten en zelfs fluiten een bedreiging. Belangrijk dus om zowel jouw werknemers, als de organisatie te beschermen tegen griep!

Voor vragen neem je contact op met 365/KeurCompany. Bel +31 (0)73 - 645 63 76 of stuur een email (info@griepprik.nl). Ook kun je op www.365.nl/griepprip terecht voor meer informatie. Tevens kun je op deze website leaflets vinden voor jouw werknemers en het opdrachtformulier waarmee je jouw organisatie aan kunt melden.

Meer weten over de voordelen die 365 jou als lid van CLC-VECTA biedt? Klik hier.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers