Trendz najaar groot succes

26-8-2021

Met een volledig volgeboekte beurshal en een ruim 2000 bezoekers meer dan de vorige editie van Trendz Najaar in 2020 is de eerste zakenbeurs in Nederland sinds de uitbraak van de Covid19 pandemie zeer succesvol te noemen.
 
Trendz vormt al jarenlang met haar najaarseditie in augustus de symbolische aftrap van het nieuwe beursseizoen in Nederland. De Bruin: “Dit jaar waren alle ogen op ons gericht, omdat iedereen razend benieuwd was hoe de eerste zakenbeurs in Nederlands sinds lange tijd zou gaan verlopen. Met bijna 2.000 bezoekers meer, en een verdubbeling van exposantenaantallen ten opzichte van najaar 2020 is deze vuurdoop geslaagd. Want zo voelde het toch wel. Na zo’n lange pauze is het weer even wennen en aftasten, maar eigenlijk verliep alles misschien nog wel beter dan voor corona. Exposanten en bezoekers hadden zich goed voorbereid, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. En de geluiden tijdens, maar ook nu na beurs zijn positief.”

De Bruin: “De beurs voelde weer als van ouds. Je merkt aan alles en iedereen dat het live zakendoen, de producten zien, voelen en ruiken flink gemist is. We zijn blij dat het nu weer mogelijk is en met deze succesvolle editie in ons achterhoofd, gaan we met veel vertrouwen door naar onze voorjaarseditie van Trendz die gepland staat op 9, 10 en 11 januari 2022 in Gorinchem.”

    

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers