UFI biedt gratis kwalitatieve content over beurzen aan

13-8-2012

UFI, de wereldwijde vereniging voor de tentoonstellingsbranche, heeft haar nieuwe Education Centre onthuld, welke gratis online kan worden bekeken op www.ufi.org/edcentre. "Het UFI Education Centre maakt kennis en expertise beschikbaar in een online omgeving. Lange tijd hebben we het gevoel gehad dat er een enorme hoeveelheid waardevolle informatie was die UFI met de tentoonstellingbranche zou moeten delen. Het Education Centre is een enorme stap om deze kennis gemakkelijk toegankelijk te maken voor iedereen", aldus Paul Woodward, UFI Managing Director, die iedereen die geïnteresseerd is in de tentoonstellingsbranche uitnodigt om een kijkje te nemen.

Het Education Centre is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Viritual Orange. Het Education Centre bestaat uit verschillende secties waarmee je, door te klikken, toegang krijgt tot een verscheidenheid van gerelateerde educatieve cursussen, documenten, presentaties en netwerkmogelijkheden.

Puttend uit de waardevolle inhoud van de presentaties, gemaakt tijdens UFI’s verschillende professionele evenementen, bevat de sectie 'Vergaderingen' van het Education Centre speciaal bewerkte video's en begeleidende hoogtepunten van dia's van de spreker. Onder de momenteel beschikbare 20 minuten aan video's, zijn die van de UFI Focus Meetings on Operations and ICT die onlangs werden gehouden in Utrecht. De video's van het UFI Open Seminar in Europa en UFI Focus Meeting on Sustainable Development zal binnenkort worden geplaatst. In deze sectie vind je ook de online cursus van UFI, "De rol van de tentoonstellingsbranche in de marketing mix". Deze zal binnenkort worden aangevuld met de nieuwe online cursus van UFI "8 Stappen naar duurzaamheid." In de "Bibliotheek" worden extra materialen met betrekking tot de tentoonstellingsbranche geleverd met inbegrip van enquêtes, studies en nuttige links naar andere onderwijsmiddelen. En ten slotte de "Lounge" waarin geregistreerde bezoekers kunnen communiceren met andere gebruikers en waar ze aan de branche gerelateerde ervaringen kunnen delen.

Er zijn geen kosten verbonden aan de registratie in dit nieuwe tentoonstellingsplatform, hoewel toegang voor sommige inhoud in rekening gebracht zal worden na de eerste fase van het Education Centre. Het Education Centre is erop gericht zowel professionals als nieuwkomers in de tentoonstellingsbranche te bereiken. Het is bedoeld om kennisbronnen en informatie te verschaffen aan iedereen die geïnteresseerd is in de tentoonstellingsbranche. Als je meer wilt weten over het Educuation Centre, kijk dan op www.ufi.org/edcentre.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers