UFI publiceert Euro Fair Statistics 2017 met beurscijfers van 24 Europese landen

09-10-2018

De meest recente editie van het Euro Fair Stastics rapport, dat jaarlijks wordt gepubliceerd door UFI, the Global Association of the Exhibition Industry, biedt cijfers over de Europese beurzensector. Op basis van de data van 14 nationale instanties, waaronder CLC-VECTA, bevat deze editie de officiële cijfers van 2.709 beurzen welke hebben plaatsgevonden in 2017 in 24 landen.

Met een totaal van 27,6 miljoen verhuurde vierkante meters in 2017, laat het rapport een lichte stijging zien ten opzichte van 2016. Daarnaast blijkt uit het rapport een stijging van 5% in het totaal aantal beurzen.

Kai Hattendorf, Managing Director UFI: "We zijn verheugd om deze grote hoeveelheid aan data afkomstig van 14 instanties, die het certificatieproces beheren, aan te kunnen bieden. Deze gegevens vertegenwoordigen de meerderheid van de Europese beurzenmarkt en omvatten 355 beurzen die UFI's 'UFI Approved Event' titel hebben verdiend."

De beurzen die in dit rapport zijn opgenomen, trokken 703.060 exposerende bedrijven in 2017 en registreerde een totaal aantal van 75,9 miljoen bezoekers. 38% van de beurzen richtte zich op vakbezoekers en 31% op het openbare publiek, 31% richtte zich op beide doelgroepen.

Rapport downloaden
Het Euro Fair Stastics 2017 rapport is als digitale pdf-versie gratis te downloaden via de website van UFI www.ufi.org/research.

Het Euro Fair Stastics 2017 rapport bevat gegevens die zijn verzameld door de volgende organisaties: AEFI (Italië), AFE (Spanje), ATFEO (Finland), BDO & Associates (Portugal), CENTREX (Centraal Oost Europa), CLC-VECTA (Nederland), EXPO EVENT Swiss LiveCom Association (Zwitserland), FEBELUX (België & Luxemburg), FKM (Duitsland), FKM Austria (Oostenrijk), SFC (Zweden), UNIMEV-OJS (Frankrijk), RUEF (Rusland) and UCCET (Turkije).

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender