UFI publiceert Waste Management Rapport

23-9-2020

Dit rapport behandelt de afvalproblematiek in de tentoonstellingsindustrie. Het is het resultaat van verschillende UFI-acties, waaronder het opzetten van speciale regionale taskforces over de hele wereld en de selectie van ‘best practices’. Het rapport is samengesteld door Greenview, lid van de UFI-werkgroep voor duurzame ontwikkeling en bevat ook een gedetailleerd inzicht in de wetgevingsaspecten van de Europese Unie met betrekking tot afvalbeheer, opgesteld door de European Exhibition Industry Alliance. Ook belicht het rapport sterke prestaties van verschillende bedrijven uit de beurssector.

Het rapport "Waste Management in the Exhibitions Industry" is gratis verkrijgbaar en download je hier.

UFI organiseert op 24 september en 8 oktober twee ‘UFI Connects’ online sessies om de bevindingen van het rapport te presenteren en te bespreken. De timing van die sessies is ingesteld om alle tijdzones te bestrijken:

• op 24 september met een focus op Azië / Pacific en het Midden-Oosten: om 9.00 uur Londen, 10.00 uur Parijs, 12.00 uur Dubai, 16.00 uur HK, 18.00 uur Sydney

• op 8 oktober met een focus op Europa en Amerika om 17.00 uur Parijs, 8.00 uur Los Angeles, 10.00 uur Bogota, 11.00 uur New York, 16.00 uur Londen
 
Gedetailleerde programma's en registratie zijn beschikbaar op www.ufi.org/uficonnects.
 
Ga voor meer informatie over UFI-initiatieven rondom duurzaamheid naar www.ufi.org/susdev of neem contact op met chris@ufi.org.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Partners & preferred suppliers