Uitnodiging 'Actuele beroepsvereisten mbo-opgeleide artiesten'

27-1-2012

In het middelbaar beroepsonderwijs gelden landelijke afspraken over wat wordt geëxamineerd. Voor iedere beroepsgroep is een kwalificatiedossier opgesteld waarin dat precies staat omschreven. Op die manier wordt gezorgd voor uniforme eisen aan studenten. Dit is ook het geval voor opleidingen voor Artiest. De kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven zorgen ervoor dat de inhoud van het dossier regelmatig wordt geactualiseerd.

Het bepalen van de beroepsvereisten en de actualisatie daarvan, steunt op de inbreng van ervaren professionals. Wat moet een mbo opgeleide artiest kennen en kunnen? Hoe onderscheiden we vakmensen van niet-vakmensen? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied? Kenniscentra  Beroepsonderwijs Bedrijfsleven ECABO, goc en Calibris organiseren daarvoor vier expertisebijeenkomsten, gekoppeld aan vier verschillende vakdisciplines.

Voor deze bijeenkomsten nodigen zij praktijkopleiders van de erkende leerbedrijven artiest uit. Deze praktijkopleiders kennen het werkveld, het vak en de mogelijkheden van mbo-opgeleiden.

Graag stellen ze ook jouw organisatie in de gelegenheid uit deel te nemen aan een van deze bijeenkomsten. Deze vinden plaats op dinsdagmiddag 28 februari en maandagmiddag 5 maart beide bij kenniscentrum ECABO in Amersfoort (gratis parkeergelegenheid en station Schothorst is letterlijk om de hoek).

Met jouw aanwezigheid draag je bij aan een helder profiel voor Artiesten. Dat zorgt voor de instroom van professionele vakmensen in jouw werkveld.

Klik hier voor een aanmeldformulier.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers