Van Geelen Standinrichtingen in een nieuw jasje

14-10-2012

Van Geelen Standinrichtingen lanceert op 8 oktober 2012 haar nieuwe website. Met een moderne, vernieuwde huisstijl en een verbeterde webshop is de site weer helemaal up-to-date. Je kunt hier snel en makkelijk je meubilair en tapijttegels bestellen, informatie opvragen en contact opnemen voor een persoonlijk advies.

Van Geelen heeft ook een nieuw productoverzicht in unieke leafletvorm. Geen geblader meer in dikke catalogi, in één oogopslag het overzicht van het hele assortiment. Zo kun je snel en makkelijk de juiste keuze maken, of het nu gaat om de laatste aanvullingen of een complete inrichting.

Tegelijkertijd is het assortiment uitgebreid met nieuwe stoelen, tafels en barkrukken in frisse, trendy kleuren. Natuurlijk blijven ook de vertrouwde producten beschikbaar. Je kan bij Van Geelen terecht voor al je stand benodigdheden, van tapijttegels tot prullenbakken, van keukeninrichtingen tot complete meubelsets en al je AV materiaal.

Betaalbaar en persoonlijk
Van Geelen heeft al meer dan 100 jaar ervaring met beurzen en evenementen inrichten. Klanten zijn bekend met het uitgebreide assortiment, de uitstekende service en de beste prijs/kwaliteitverhouding die Van Geelen biedt. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Standinrichting is elke keer weer maatwerk. Bij van Geelen zorgen ze er door de persoonlijke aanpak voor dat je precies krijgt wat bij jouw wensen en behoeften past. Zij werken met een klein team van ervaren specialisten die je graag snel en persoonlijk te woord staan. En dat voor een betaalbare prijs met een prima service.

Voor meer informatie kunt je terecht op de nieuwe website www.vangeelen.nl of bel met +31 (0)346 - 557 190.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers