VNO-NCW en MKB-Nederland doen dringend beroep op ondernemers in bezit van beschermend materiaal

16-3-2020

Vanuit de overheid is er een dringende vraag aan ondernemers om al het beschermende materiaal dat aanwezig is, te reserveren voor ziekenhuizen in Nederland. Dit betreft ffp2 en ffp1 maskers, chirurgische maskers en brillen, schorten, handschoenen en desinfectanten. Momenteel is dit materiaal voornamelijk in handen van bedrijven buiten de zorg, zoals groothandels, doe-het-zelf bedrijven, bouwbedrijven, schoonmaakbedrijven en autospuiterijen.
 
Mocht je beschermend materiaal in je bezit hebben, vraagt VNO-NCW en MKB-Nederland je om deze niet aan consumenten of bedrijven te verkopen, maar in overleg met hen te zorgen dat deze z.s.m. kunnen worden gebruikt waar deze het hardst nodig zijn. Dit kan je rechtstreeks via hen doen of via CLC-VECTA (dan graag zo spoedig mogelijk aan ons doorgeven). Geef in een mailtje aan welke goederen het betreft, de hoeveelheid hiervan, en geef de gegevens van de contactpersoon door waar VNO-NCW of MKB-Nederland contact mee kan opnemen.
 
Alle concrete mogelijkheden graag zo spoedig mogelijk doorgeven aan: Vragen omtrent eventuele nadere precisering van de goederen kun je stellen aan Anthony Stigter.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers