Vragenuurtje Fieldlab Evenementen 4 maart

02-3-2021

Afgelopen weekend vond de vierde praktijktoets plaats bij de wedstrijd tussen Almere City FC en Cambuur Leeuwarden, terwijl komend weekend onderzoeken 5 en 6 worden gehouden in de Ziggo Dome. 
 
Sinds twee weken is Fieldlab Evenementen beschikbaar voor een wekelijks vragenuurtje op de donderdag om alle vragen over Fieldlab in het algemeen en de onderzoeken in het bijzonder te beantwoorden. 
Donderdag 4 maart, tussen 11.30 en 12.30 uur is manager van het programmateam, Pieter Lubberts in eerste instantie alleen aanwezig, maar om 12.00 uur sluit Andreas Voss, hoofdonderzoeker van Fieldlab Evenementen, beschikbaar voor vragen. 
 
Wil je aanwezig zijn bij dit vragenuurtje dat via Zoom wordt georganiseerd? Stuur dan een mail naar pers@fieldlabevenementen.nlonder vermelding van Wekelijks vragenuurtje, met daarbij jouw vraag. Alle vragen worden verzameld en een selectie van de meest gestelde vragen, worden aan Andreas en Pieter voorgelegd. En komt je vraag deze week niet aan bod, dan volgt in de komende periode wekelijks een nieuwe kans. Er kunnen wekelijks ongeveer 50 mensen aanwezig zijn.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers