Wekelijks vragenuurtje Fieldlab Evenementen

16-2-2021

Gisteren vondt de eerste praktijktoets plaats bij het congres Back to Live in het Beatrix Theater in Utrecht. Daarmee is een einde gekomen aan de maandenlange voorbereidingen van Fieldlab Evenementen en een begin van de belangrijke testperiode. Na de test bij het congres gaan we ook onderzoeken uitvoeren bij de theatervoorstelling van Guido Weijers, de voetbalwedstrijden N.E.C. tegen de Graafschap in Nijmegen en Almere City FC tegen Cambuur Leeuwarden. Daarnaast zijn een popconcert, dance event en twee festivals aangekondigd, die we ook aangrijpen voor onderzoek.
 
Vanaf donderdag 18 februari, tussen 11.30 en 12.30 uur, introduceert Fieldlab Evenementen een wekelijks vragenuurtje. Bij de eerste gelegenheid is Marcel Elbertse, voorzitter van de stuurgroep aanwezig evenals manager van het programmateam, Pieter Lubberts.
 
Wil je aanwezig zijn bij dit vragenuurtje dat via Zoom wordt georganiseerd? Stuur dan een mail naar pers@fieldlabevenementen.nl onder vermelding van Wekelijks vragenuurtje, met daarbij jouw vraag. Alle vragen worden verzameld en een selectie van de meest gestelde vragen, worden aan Marcel en Pieter voorgelegd. En komt je vraag deze week niet aan bod, dan volgt in de komende periode wekelijks een nieuwe kans. Er kunnen wekelijks ongeveer 50 mensen aanwezig zijn.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers