Wijziging afhandeling CLC-VECTA eventverzekering

13-12-2018

Aon (voorheen Meeùs) heeft ons namens Nationale Nederlanden geïnformeerd de collectieve polis voor de CLC-VECTA eventverzekering onder dezelfde voorwaarden in 2019 voort te willen zetten. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat zowel de dekking als de inkooppremie ongewijzigd blijven. Maar we hebben wel een kleine wijziging in de afwikkeling moeten doorvoeren om dit resultaat te behalen.

Op dit moment kennen we geen minimumpremie of polis- / certificaatkosten. Een minimum van € 50,- is niet ongebruikelijk. We hebben partijen weten te overtuigen, in ruil voor het afschaffen van de certificaten, in 2019 nog zonder minimum te werken. Mede ingegeven door de systeemtechnische aanpassingen die een dergelijke wijziging in premie tot gevolg zou hebben.

Concreet betekent dit dat je voor alle aanvragen na 1 januari 2019 niet meer automatisch een certificaat ontvangt. Indien je klant toch een certificaat wil, mail je CLC-VECTA, dan maken wij dat alsnog in orde.

Om je wel de zekerheid te geven dat je aanvraag in dekking is genomen (voor ontvangst van de factuur enkele weken later), ontvang je een automatisch bericht dat, als je binnen 5 werkdagen niets hoort, je aanvraag in dekking is genomen.

Heb je vragen hierover, bel of mail dan gerust met Dineke (dineke@clcvecta.nl of +31 (0)346-352 444.)
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers