World Forum behaalt goud

27-7-2012

Aan het begin van de Olympische Spelen heeft het World Forum het eerste goud al binnen. Onlangs werd het World Forum opnieuw gekeurd voor het Green Key certificaat 2012-2013. Ondanks de aangescherpte keuringsnormen, heeft het World Forum wederom het gouden niveau weten te behalen.

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het is tevens een middel om het milieubewuste imago van een onderneming naar relaties en bezoekers te communiceren.

Michiel Middendorf, General Manager World Forum: ‘Een goed MVO beleid vereist training, inspanning, focus, maar vooral doorzettingsvermogen. Het lijkt daardoor best wel op topsport en in de topsport ga je alleen maar voor goud. Daarom zijn wij ook oprecht blij met deze erkenning.’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is prioriteit bij het World Forum, wat terug te vinden is in de evenementen die er plaatsvinden en de eigen bedrijfsvoering. World Forum inspireert tevens haar opdrachtgevers op dit gebied, o.a. met de Green Events Checklist.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers