World Forum The Hague ontvangt 20 miljoenste bezoeker

22-1-2019

Op zaterdag 19 januari 2019 heeft World Forum The Hague de 20 miljoenste bezoeker van de congreslocatie verwelkomd. Na afloop van de show ‘Nights on Broadway – A Tribute to the Bee Gees’ werd Herre Roelevink uit Pijnacker (57) ten overstaan van een uitverkochte zaal in het zonnetje gezet door Wethouder Richard de Mos en General Manager Michiel Middendorf.

Economisch belang congreslocatie
World Forum The Hague huisvest jaarlijks diverse grote, internationale congressen. Daarnaast is het, met de grootste theaterzaal van Nederland, ook een locatie voor culturele voorstellingen. “Met de congressen en evenementen die er plaatsvinden, levert World Forum een belangrijke bijdrage aan de economie van de stad Den Haag. Al deze miljoenen bezoekers zijn goed voor de Haagse werkgelegenheid. Deze bedrijvigheid is goed voor onze hotels, winkels, restaurants, taxi’s en lokale toeleveranciers”, aldus Richard de Mos, Wethouder Economie, Sport en Buitenruimte van Den Haag.

Een jaar lang theater
Naast een mooi aandenken aan dit bijzondere moment, werd Herre Roelevink onder andere verrast met een jaar lang twee plekken bij elke voorstelling in World Forum Theater. Michiel Middendorf, General Manager World Forum: “Wij zijn ontzettend trots dat wij in ons bijna 50 jarig bestaan al 20 miljoen bezoekers in ons gebouw hebben mogen ontvangen. Wij proberen elke bezoeker een bijzondere en gastvrije ervaring te geven en zien daardoor dat veel theaterbezoekers en congresorganisatoren graag bij ons terugkeren.“

Vijftig jaar congresgebouw
In 2019 bestaat World Forum The Hague 50 jaar, wat gevierd wordt met twee evenementen. Op 14 maart 2019 organiseert World Forum een inspiratie- en kennisevenement voor de zakelijke markt, R.evolution of events. Op 16 maart 2019 staat World Forum in het teken van Festival TIJD, een speciaal evenement voor de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met dit iconische gebouw. 

Kijk voor meer informatie over de evenementen in het kader van het 50-jarig bestaan op: www.vijftigjaarworldforum.nl en www.revolutionofevents.nl

World-Forum-The-Hague-(1).jpg World-Forum-The-Hague-2.jpg
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers