Aon


 

Wim Maas
Directeur
+31 (0)6 - 53 50 05 29
wim.maas@aon.nl

Aon Risk Solutions
Bezoekadres
Eendrachtlaan 315
3526 LB Utrecht

Postadres
Postbus 3234
4800 DE Breda

t: +31 (0)30 - 694 28 88
www.aon.nl

 

Wie stelt zich graag aan u voor? Aon dus.
Aon is specialist op het gebied van risico’s in de mediabranche. Onze adviseurs kennen uw risico’s en de verzekeringsoplossingen voor de voor de multimediawereld, zoals (audiovisuele) apparatuur, filmproducties, cast & crew, evenementen en theatershows. Onze relaties variĆ«ren van omroep tot (freelance) cameraman, van facilitair bedrijf tot evenementenbureau en van congres- tot vergadercentra.

Onze werkwijze
Een goed advies is niet hetzelfde als een opsomming van mogelijke verzekeringen. Onze adviseurs helpen u bij het maken van een weloverwogen beslissing. Wij lopen uw specifieke risico’s samen met u door en adviseren u hoe u deze risico’s kunt voorkomen, beperken en verzekeren. U kunt ons dan ook beschouwen als uw sparringpartner en gids!

Geen zorgen bij schade
Minstens zo belangrijk, mocht er schade ontstaan, dan wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. U kunt rekenen op een team van ervaren en deskundige schadebehandelaars.

Uw ledenvoordeel
Heeft u vragen of twijfels over de dekking, voorwaarden of premietarieven van uw huidige bedrijfsmatige verzekeringsportefeuille? Aon verzorgt graag een second opinion en doet u desgewenst aanbevelingen voor verbeteringen. Leden van CLC-VECTA profiteren van een kosteloze analyse van de verzekeringsportefeuille.

Collectieve zorgregeling
Aon biedt leden van CLC-VECTA bovendien de mogelijkheid hun medewerkers, middels een collectieve zorgregeling, een prima secundaire arbeidsvoorwaarde te bieden.

terug naar zoekresultaten

Collectieve zorgverzekering

Net als voorgaande jaren kunnen jij en je collega's ook in 2020 via CLC-VECTA en Aon een gunstige collectieve zorgverzekering afsluiten bij CZ.


 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment