DOOR Training & CoachingBart van Luijk

Oprichter DOOR Training & Coaching
b.vanluijk@doortraining.nl
+31 (0)343 - 499 400
+31 (0)6 - 53 40 05 23

Linda Dirksen
DOOR Zakelijke Dienstverlening
l.dirksen@doortraining.nl
+31 (0)343 - 499 464
+31 (0)6 - 44 01 77 58

DOOR Training & Coaching
IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn

t: +31 (0)343 - 499 400
f: +31 (0)343 - 499 450
info@doortraining.nl
www.doortraining.nl

Welkom bij de trendsetter in Europa op het gebied van verkopen op beurzen. Welkom bij de initiatiefnemer van de 'Gastblijheidsprijs'. Welkom bij de organisator van de gigantische M&M Congressen in de Rotterdamse Kuip en praktijkseminars, die jaarlijks honderden deelnemers aantrekken.

Welkom bij DOOR Training & Coaching, die u, als lid van CLC-VECTA, laat winnen en op voorsprong brengt. Een voorsprong op uw concurrentie en een voorsprong op de markt. U hebt als doel om bezoekers en deelnemers door middel van 'Live Communication' een geweldige beleving te laten ervaren. DOOR® denkt hierin graag met u mee. Door u te helpen om binnen CLC-VECTA nieuwe 'matches' te maken en onderling samen te werken. Door u nog meer te laten verkopen. Door de focus te leggen op 'klantgerichtheid' en 'gastblijheid'.

U beoefent uw vak op topsportniveau met de juiste mentaliteit en discipline. Bij DOOR® wordt er daarom ook getraind als in de topsport. U oefent 82% van de tijd. Of u nu verkoper bent op beurzen, salesmanager bent van een evenementenlocatie of de techniek verzorgd tijdens evenementen, u oefent op uw eigen praktijksituatie. U traint op Olympisch niveau. Met één verschil, in uw situatie zijn er geen zilveren medailles.

Om te gaan voor goud zijn er voor u verschillende producten en diensten beschikbaar, waar u, als lid van CLC-VECTA, van kunt profiteren.

DAS®-gedragsscan
Gedrag heeft invloed op de communicatie. Uw eigen gedrag en het gedrag van degene waar u mee communiceert. Wanneer u dit gedrag (h)erkent, kunt u ervoor zorgen dat de 'Live Communication' gelijkwaardig verloopt. De DAS®-
gedragsscan biedt u de mogelijkheid om dit te bereiken.
Deze scan is in 1981 door Bart van Luijk ontwikkeld en geeft inzicht in hoe u overkomt op andere mensen. Het is een digitale meting die bestaat uit 73 stellingen die met 'eens' of 'oneens' worden beantwoord. U leert hierdoor uw eigen gedrag en dat van anderen te herkennen en hierop in te spelen. In elk contact met uw gasten of klanten bent u beter in staat de ‘klik’ te maken. Meer weten: www.dasgedragsscan.nl

Bart van Luijk Business Shows
Bart is met zijn 'Bart van Luijk Business Shows' een unieke presentator van op maat gemaakte presentaties. Op vele congressen, seminars en beurzen verzorgt Bart het 'entertrainment'. Hij is niet te evenaren als het om verkopen, klantgerichtheid, gastblijheid en teamwork gaat. Door zijn plagend interactieve wijze van presenteren beklijft Bart zijn boodschap tot jaren na zijn 'shows'. Tijdens de bijeenkomsten van CLC-VECTA heeft u dit ervaren. Zet Bart in tijdens uw evenementen of beurzen. Uw bezoekers zullen het zich jaren later nog herinneren. Meer weten: www.bartvanluijk.nl

Open trainingen CLC-VECTA
1.    Gastgericht verkopen
2.    Presenteren
3.    Verkopen op beurzen
4.    Vakman Contactman
5.    Verkopen aan de telefoon
6.    Netwerken.

De 7 DOOR-garanties
1.    Als lid van CLC-VECTA gaat u in alles voorop
2.    De dingen die moeten gebeuren, gebeuren
3.    DOOR Praktijktrainers: Gecertificeerd de Beste!
4.    Geen resultaat? Geld terug!
5.    Trainen zoals in topsport
6.    Simpel de kortste weg
7.    Dat u het ZELF doet, daar gaat het om!

Kortingsregeling

Leden van CLC-VECTA ontvangen 10% korting op de gegeven tarieven voor Bart van Luijk Businessshows, coaching, DAS®-gedragsscan, e-boeken, maatwerktrainingen, kennistoetsen, klantperformance metingen en Open DOOR-trainingen. Op alle eendaagse CLC-VECTA / DOOR-trainingen ontvangt u een korting van 20%.
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment