DOOR Training & Coaching

Gijs Megens
DOOR Zakelijke Dienstverlening
g.megens@doortraining.nl
+31 (0)6 - 58 82 36 34

Linda Dirksen
DOOR Zakelijke Dienstverlening
l.dirksen@doortraining.nl
+31 (0)6 - 44 01 77 58

DOOR Training & Coaching
Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam

t: +31 (0)85 - 773 10 04
info@doortraining.nl
www.doortraining.nl

Welkom bij de trendsetter in Europa op het gebied van verkopen op beurzen. Welkom bij de initiatiefnemer van de 'Gastblijheidsprijs'. Welkom bij de organisator van de gigantische M&M Congressen in de Rotterdamse Kuip en praktijkseminars, die jaarlijks honderden deelnemers aantrekken.

Welkom bij DOOR Training & Coaching, die u, als lid van CLC-VECTA, laat winnen en op voorsprong brengt. Een voorsprong op uw concurrentie en een voorsprong op de markt. U hebt als doel om bezoekers en deelnemers door middel van 'Live Communication' een geweldige beleving te laten ervaren. DOOR® denkt hierin graag met u mee. Door u te helpen om binnen CLC-VECTA nieuwe 'matches' te maken en onderling samen te werken. Door u nog meer te laten verkopen. Door de focus te leggen op 'klantgerichtheid' en 'gastblijheid'.

U beoefent uw vak op topsportniveau met de juiste mentaliteit en discipline. Bij DOOR® wordt er daarom ook getraind als in de topsport. U oefent 82% van de tijd. Of u nu verkoper bent op beurzen, salesmanager bent van een evenementenlocatie of de techniek verzorgd tijdens evenementen, u oefent op uw eigen praktijksituatie. U traint op Olympisch niveau. Met één verschil, in uw situatie zijn er geen zilveren medailles.

Om te gaan voor goud zijn er voor u verschillende producten en diensten beschikbaar, waar u, als lid van CLC-VECTA, van kunt profiteren.

DAS®-gedragsscan
Gedrag heeft invloed op de communicatie. Uw eigen gedrag en het gedrag van degene waar u mee communiceert. Wanneer u dit gedrag (h)erkent, kunt u ervoor zorgen dat de 'Live Communication' gelijkwaardig verloopt. De DAS®-gedragsscan biedt u de mogelijkheid om dit te bereiken. Deze scan is in 1981 door Bart van Luijk ontwikkeld en geeft inzicht in hoe u overkomt op andere mensen. Het is een digitale meting die bestaat uit 73 stellingen die met 'eens' of 'oneens' worden beantwoord. U leert hierdoor uw eigen gedrag en dat van anderen te herkennen en hierop in te spelen. In elk contact met uw gasten of klanten bent u beter in staat de ‘klik’ te maken.

Open trainingen CLC-VECTA
1.    Gastgericht verkopen
2.    Presenteren
3.    Verkopen op beurzen
4.    Vakman Contactman
5.    Verkopen aan de telefoon
6.    Netwerken.

De 7 DOOR-garanties
1.    Als lid van CLC-VECTA gaat u in alles voorop
2.    De dingen die moeten gebeuren, gebeuren
3.    DOOR Praktijktrainers: Gecertificeerd de Beste!
4.    Geen resultaat? Geld terug!
5.    Trainen zoals in topsport
6.    Simpel de kortste weg
7.    Dat u het ZELF doet, daar gaat het om!

terug naar zoekresultaten

Kortingsregeling

Leden van CLC-VECTA ontvangen 10% korting op de gegeven tarieven voor coaching, DAS®-gedragsscan, e-boeken, maatwerktrainingen, kennistoetsen, klantperformance metingen en Open DOOR-trainingen. Op alle eendaagse CLC-VECTA / DOOR-trainingen ontvangt u een korting van 20%.
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment