(Junior) Marketeer

Cluster: Agri

We zijn op zoek naar een marketing- en communicatietalent met creatieve en vernieuwende ideeën om onze evenementen- en beurstitels nog beter in de markt te zetten. Met jouw kennis en ervaring (online en offline marketing) bereik je met gemak onze verschillende doelgroepen; exposanten en bezoekers binnen verschillende agrarische sectoren.

Jij weet ze niet alleen te bereiken, maar ook te triggeren met de juiste boodschap. Je vindt het dus vanzelfsprekend buiten de kaders te denken en schroomt niet contacten te leggen met potentiële exposanten en bezoekers. Zij zijn namelijk een belangrijke bron van informatie en vormen de sleutel naar jouw succes. Je bent digitaal uitstekend in staat om de community te bereiken en weet de juiste tools in te zetten. Bovendien ben je een uitstekend onderhandelaar en dus in staat goede deals te maken met media partners. Dat doe je op het scherpst van de snede, maar je begrijpt dat een goede en langdurige relatie van grote waarde is.

En verder?
Wij denken dat je in deze rol het optimum moet weten te bereiken tussen marktanalyse en de vertaling naar haalbare en werkbare campagnes. Je bent dus niet alleen marketeer, maar een projectmanager (in spé) die marketing moeiteloos afwisselt met de operationele uitrol van evenementen. Is je interesse gewekt en voldoe je aan de onderstaande criteria, dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Wat vragen we van jou?
• Je beschikt over afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting marketing/communicatie
• Je hebt kennis van en ervaring met online marketing, content marketing en emailmarketing
• Je bent ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je stelt de klant centraal
• Je bent ook positief, secuur én een teamspeler
• Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on en offline); schrijven is je tweede natuur!
• Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming,  communicatie, ondersteuning en advisering.

Wat bieden wij jou?
• Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een dynamisch en succesvol bedrijf, waar talent development geen loze kreet is;
• Een afwisselende baan waarbij je van het begin tot het eind betrokken bent bij een event;
• Een informele werksfeer met leuke collega’s: niet alleen het doel is belangrijk ook de weg ernaar toe!
• En natuurlijk een marktconform salaris conform Horeca CAO.

Dit betreft in eerste instantie een tijdelijke functie in cluster Agri, maar bij goed functioneren liggen er veel kansen voor doorgroeimogelijkheden!

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatiebrief met pasfoto en CV naar personeel@easyfairs.com. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met afdeling HR op telefoonnummer +31 (0)523 – 28 98 05.

Aangeboden per: 15-05-2019
Uren: 38
Soort: tijdelijke functie
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Hardenberg

Contact:
Afdeling HR
personeel@easyfairs.com
t. +31 (0)523 – 28 98 05

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender