SENIOR Accountmanager Interiors

Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.
 
Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen ruim 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.
 
We zoeken voor de BU Interiors van Gielissen’s Bedrijven B.V., met als standplaats Helmond een:
 

Senior Accountmanager

 
Klant- en resultaatgericht
Als Senior Accountmanager bij Gielissen ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de klantenportefeuille met name op het gebied van Turn Key projecten. Je bent in de eerste plaats op zoek naar (nieuwe) business in de interieur en meubelbouw. Daarbij leg je de focus op Turn Key projecten met een interieur deel vanaf ca. €500K en hoger. Jij bent het vakkundige en professionele gezicht van Gielissen en je zet steeds die extra stap voor onze klanten. Jij bent er, waar en wanneer ze je nodig hebben en je bent ambitieus en gedreven om het beste resultaat te behalen.
 
Netwerken & Ondernemerschap
Met jouw expertise draag je bij aan het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk in de business-to-business sfeer. Omdat we projecten van begin tot eind uitvoeren, moet je goed kunnen samenwerken met collega’s van andere afdelingen. Je bent in staat om ‘tussen de regels’ door te luisteren. Je voelt feilloos aan wat een ander bedoelt en weet daarop te schakelen. Je legt gemakkelijk contact en legt relevante netwerken aan waar je gebruik van weet te maken op het juiste moment.
 
Je herkent zelf kansen en durft initiatief te nemen om deze kansen optimaal  te benutten. Werk- en tijdsdruk zijn voor jou een positieve stimulans en leiden tot een optimaal prestatieniveau. Ook ben je bereid om buiten kantoortijden te werken.
 
Wat breng je mee?
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Inzicht in- en kennis van de interieur branche, klantenkring, ruimtelijke vormgeving, materiaalsoorten, kosten en (bouw-/technische-)constructies (e/o installaties).
  • Aantoonbare commerciële ervaring in de branche en/of aanverwante branches, bij voorkeur ook met Turn Key projecten. Maar wel met het element interieur verweven.
  • Kennis van commerciële en communicatieve vaardigheden en onderhandelingstechnieken.
  • Beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
 
Wat biedt Gielissen?
Werken bij Gielissen betekent dat je plezier beleeft in een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Uniek binnen Gielissen is de individuele drive, initiatief en ondernemerschap gekoppeld aan de daadkracht van een solide team.  Wij bieden je een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een leaseauto.
 
Informatie & Sollicitatie
Voor meer informatie kijk je op www.gielissen.nl of neem je contact op met Andrea den Haan, HR Adviseur via telefoonnummer 0492-531531. Je cv en motivatiebrief stuur je naar vacatures@gielissen.nl o.v.v. Senior Accountmanager Interiors.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Aangeboden per: 22-01-2021
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Helmond
 
Contact:
Andrea den Haan 
vacatures@gielissen.nl
0492-531531

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers