Accountmanager

Breepark is hét vrijetijdsgebied aan de rand van Breda waar je de allergaafste evenementen, beurzen en festivals meemaakt. Dat zorgt voor onbegrensde mogelijkheden, waardoor iedereen op z’n plek is: de evenementenhal met een capaciteit van ruim 13.000 bezoekers, de verschillende zalen met ruimte voor inspirerende lezingen, vergaderingen of bedrijfsfeesten, de horecagelegenheden Happy Italy, restaurant Vandaag, McDonald’s, Vier Hoog Breda en 5th Avenue waar je kunt proosten met vrienden of lekker kunt eten. Het centrale plein verbindt alle activiteiten waar jong en oud plezier beleven: shop je hardloopoutfit bij Decathlon, bekijk de nieuwste films in Kinepolis, shop je sport outfit bij Decathlon of ga de strijd aan op de bowlingbaan bij Vier Hoog Breda. Bekijk www.breepark.nl voor meer informatie.
 
In het kort
Met veel passie en ambitie ben jij als accountmanager mede verantwoordelijk voor het commerciële succes van Breepark. Samen met je collega’s in het commerciële team ga je op zoek naar nieuwe klanten en onderhoud je contacten met bestaande partners. Naast de samenwerking met de Sales-/ accountmanagers uit jouw team werk je veel samen met collega’s van Marketing & Communicatie, Projectmanagement en de manager Sales, Marketing & Communicatie aan wie je rapporteert.
 
 • 40 uur per week
 • denkt in kansen, HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 
Wij zoeken..
.. Een ondernemende en resultaatgerichte teamplayer die beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden en een supersterke drive heeft om nieuwe klanten binnen te halen. Je kan niet wachten om de onbegrensde mogelijkheden van Breepark te presenteren en bezoekt daarbij relatie- en netwerkbijeenkomsten als ook evenementen en beurzen.
 
 • Je beschikt over een HBO diploma, gericht op commercie of een gerelateerde studierichting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële business-to-business omgeving, zoals zakelijke dienstverlening, hospitality, entertainment of events.
 • Je hebt affiniteit met klantdifferentiatie, upselling en productontwikkeling en je bent in staat om met beslissers in zowel het MKB als grote corporates te onderhandelen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je voelt je thuis in een informele werkomgeving en je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit).
 
Wat ga je doen?
Je gaat bij ons aan de slag met een uitdagende job in een jong en groeiend bedrijf. Als accountmanager bij Breepark kom je terecht in een enthousiast en ambitieus team in een bruisende no-nonsense werkomgeving. Iedere dag hele leuke, nieuwe uitdagingen in de wereld van events en entertainment!
Je bent pro actief, je hebt lef en gaat op je doel af. Je weet als geen ander nieuwe- en bestaande partijen te inspireren en te overtuigen van de onbegrensde mogelijkheden in Breepark. Je maakt afspraken, stelt offertes op, voert onderhandelingen, sluit contracten af en denkt actief mee over commerciële kansen op korte- en lange termijn en de vertaling naar acties om de allerbeste resultaten te behalen.
 
Sollicitatieprocedure
 • Stuur je motivatie met CV naar werken@breepark.nl
 • Binnen twee weken ontvang je een reactie op je sollicitatie
 • Als je wordt opgenomen in het proces volgt er een telefonisch kennismakingsgesprek
 • Bij een positief resultaat word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor
 • Succesvol? We nodigen je uit voor een tweede gesprek met meer vragen en mensen om je te leren kennen
 • Loopt het nog steeds op rolletjes? Er volgt een aanbod, even een krabbeltje en klaar
 • Welkom bij Breepark!

Aangeboden per: 11-04-2019

Uren: 40
Soort: Uitzicht op vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Breda

Contact:
Afdeling HR
werken@breepark.nl

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender