Accountmanager Consumentenbeurzen

Voor onze vestiging in Hardenberg zijn wij op zoek naar een

Accountmanager Consumentenbeurzen

De week is weer begonnen! Je haalt een lekkere kop koffie, installeert jezelf achter je (thuis)werkplek en opent je mail. Je hebt afgelopen vrijdag een potentiële exposant gesproken voor één van je beurzen, dus je bent erg benieuwd of hij al op je mail heeft gereageerd. Yes, hij heeft interesse in deelname! Je bekijkt de plattegrond van de beurs en zoekt de perfecte plek voor deze exposant uit. Gauw mail je hem een standvoorstel toe en maak je de deal rond. Langzaamaan vult de beursplattegrond zich met grote en kleine exposanten, iets waar jij erg blij van wordt! Jouw gedachten worden onderbroken door een teams-call van Linda. Samen met je collega’s bespreken jullie je weekend. Binnen dit gezellige team zijn er altijd veel weekend-verhalen, dus na een half uur hang je op en begin je de week met een goed gevoel.

Gauw weer over tot de orde van de dag: je kwam onlangs een advertentie tegen van een groot interieurbouw-bedrijf. Een mooie naam om toe te voegen aan de exposantenlijst van Huis & Woon Beurs. Zonder aarzelen bel je naar het nummer dat je op internet vindt en vertel je over de beurs. Je zet informatie op de mail en belooft over twee weken nog eens te bellen. De rest van jouw dag ligt de focus op het bellen van je huidige exposanten. In aanloop naar de beurs zijn er veel vragen omtrent hun stands en de organisatie van de beurs. Jij helpt de exposanten graag het maximale uit hun beursdeelname te halen!

Jij bent het visitekaartje van de consumentenbeurs Huis & Woon Beurs en Camperbeurs Hardenberg. Samen met jouw sales- en marketingcollega’s zorgen jullie ervoor dat duizenden bezoekers een inspirerende dag beleven en de beursvloer gevuld is met interessante exposanten. Organisatorisch ben jij sterk en je kunt goed omgaan met stressvolle situaties. Ook heb je een gezonde dosis humor en een enthousiaste persoonlijkheid.

Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (pré met een commerciële specialisatie);
 • Affiniteit met de camper- en/of woonbranche is een pré
 • Enkele jaren relevante werkervaring
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je bent dol op netwerken;
 • Je bent ook positief, klantgericht én een teamspeler;
 • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming, communicatie, ondersteuning en advisering

Wat krijg je van ons?
 • Je werkt bij één van de grootste en leukste vakbeursorganisatoren van Nederland;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • Prima reiskostenregeling;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling voor als je later oud bent;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, heb je een tof idee? Bring it on!;
 • Deelname aan ons mooie Online Academy kennisprogramma;
 • Een informele en fijne werksfeer;
 • Drankjes op de vrijdagmiddag en legendarische bedrijfsuitjes!

Op je lijf geschreven?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op de website. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact
opnemen met Nienke van der Heide, HR Adviseur op telefoonnummer +31 0()523 28 98 05.
 


Aangeboden per: 15-4-2021
Uren: 38 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Hardenberg
 
Contact:
Nienke van der Heide
HR Adviseur
+31 0()523 28 98 05

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers