Accountmanager Team Festivals

Easyfairs is één van de grootste beursorganisatoren in Europa. Alleen al in Nederland organiseren we jaarlijks zo’n 50 beurzen en evenementen. Dat doen we in onze eigen venues in Gorinchem en Hardenberg, maar ook in andere venues zoals bijv. de  RAI Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht  en Brabanthallen in Den Bosch.

Voor onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een

Accountmanager Team Festivals 


Voor dit dynamische team zijn wij op zoek naar een Accountmanager die graag met verschillende doelgroepen werkt. Events die wij organiseren zijn bijv. de Beauty Days, gericht op de schoonheidsspecialisten, maar ook pedicure en manicure salons. Daarnaast hebben we ook het nationale event voor de kapper: the Hair Experience, maar ook de Familiedagen, een 3 daags evenement voor de reformatorische gemeenschap. En om het compleet te maken zijn we ook druk met Heroes Dutch Comic Con en Heroes Made in Asia, de events waar films, series en strips centraal staan. Wat deze events gemeen hebben? Dit zijn allemaal Human2Human events waar beleving centraal staat.
Als Accountmanager moet je dus goed in staat zijn om te schakelen tussen de verschillende doelgroepen. Natuurlijk word je verantwoordelijk voor één van deze events, maar in dit team staat samenwerking centraal! Ben jij in staat om je snel in te leven en wil je graag sales combineren met het opzetten van events met veel beleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Concreet betekent dit dat jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor het commerciële aspect van de beurs. Je krijgt veel vrijheid om invulling te geven aan een beursvloer met exposanten en partners die perfect aansluiten bij de branche van jouw event. Je staat midden in de branche en probeert die samen met al je partners ieder jaar weer een beetje verder vooruit te helpen. Daarbij pak je zonder aarzeling de telefoon of stap je in de auto om middels een gesprek de klant te overtuigen van de meerwaarde om deel uit te maken van het event. Je weet op welke a-spelers je je moet richten en welke challengers je moet benaderen voor de juiste aantrekkingskracht. Krijg jij een kick als je met jouw overtuigingskracht een vol event kunt bewerkstelligen?

Wat vragen we van jou?
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt ambitie;
 • Je hebt ervaring in een commerciële rol;
 • Je bent een netwerker pur sang;
 • Je bent resultaat gedreven;
 • Je bent een echte teamspeler en je vindt het geweldig om samen met het team fantastisch events neer te zetten.
 • Affiniteit en/of een netwerk binnen de kappers- en/of beauty branche is een pré;
 
Wat krijg je van ons?
 • Je werkt bij één van de grootste en leukste beursorganisatoren van Nederland;
 • Je krijgt alle ruimte én steun om jezelf te ontwikkelen via training-on-the-job door regelmatige interne trainingssessies en via de Online Academy. Wij willen ervoor zorgen dat je groeit in je ontwikkeling als accountmanager en natuurlijk ook in je persoonlijke ontwikkeling;
 • Je bent onderdeel van een internationale en informele club;
 • Een passend salaris dat bij de zwaarte van de functie hoort met daarbij een goede commissieregeling;
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
 • Work hard, play hard. Onze bedrijfsuitjes, BBQ’s en events zijn legendarisch!
Op je lijf geschreven?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op de website. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact
opnemen met Saar Sint Nicolaas, Talent Management Coördinator op telefoonnummer +31 (0)183 – 680 614.
easyfairs.png

Aangeboden per: 21-10-2021
Uren: 38 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO/WO
Locatie: Gorinchem
 
Contact:
Saar Sint Nicolaas
Talent Manager Coordinator
+31 (0)183 – 680 614

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers