Accountmanager Vakbeurs Recycling

Easyfairs is één van de grootste beursorganisatoren in Europa. Alleen al in Nederland organiseren we jaarlijks zo’n 50 beurzen. Dat doen we in onze eigen venues in Gorinchem en Hardenberg, maar ook in RAI Amsterdam, de Jaarbeurs en Brabanthallen. Als je onze consumer events bezoekt, bieden we je een ervaring om nooit meer te vergeten. Bezoekers van onze vakbeurzen presenteren we opvallende innovaties en veel onverwachte ontmoetingen.

oor onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Vakbeurs Recycling

Zoek jij een afwisselende en uitdagende job in de zakelijke evenementenbranche? Wil je de kracht van live communicatie aan den lijve ondervinden bij een van de grootste en sterkste spelers in de Nederlandse beurzenwereld? En samenwerken met een dynamisch team, maar met veel eigen verantwoordelijkheid? Dan zijn we op zoek naar jou.

Voor ons cluster ‘Water & Waste’ zijn we op zoek naar een accountmanager voor Vakbeurs Recycling. Vakbeurs Recycling is het nationale platform voor recyclingtechniek en afvalmanagement voor leveranciers van producten en diensten voor recyclingbedrijven, afvalinzamelaars, bouw-/sloopbedrijven, gemeenten en grootzakelijke ontdoeners van afval.

Vakbeurs Recycling heeft tijdens afgelopen 10e editie in meerdere opzichten belangrijke stappen vooruitgezet. Met een groei van 15% in zowel het aantal bezoekers als het exposantenaanbod trekt de beurs inmiddels bijna 5.000 bezoekers en 150 exposanten.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet van dit evenement. Het accent binnen de functie ligt voornamelijk op acquisitie: je benadert potentiële exposanten voor een deelname aan onze beurzen. Je kent de markt als geen ander en je zorgt ervoor dat alle A-spelers op het evenement aanwezig zijn. Je hebt een neus voor trends & ontwikkelingen in de markt en weet precies wie de challengers van morgen zijn. Je zorgt voor een interessante mix van bedrijven op de beursvloer. Kortom, jouw contacten in de markt staan garant voor een topevent.

Tegelijkertijd zorg je ervoor dat jouw klanten het maximale uit hun beursinvestering halen. Positionering, online marketing, uitstraling. Je bent in alle opzichten een uitdagend gesprekspartner voor onze klanten en weet bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar effectieve beursdeelname.

Tijdens de beurzen ben jij het gezicht van de beurs en het aanspreekpunt voor de exposanten. Krijg jij een kick als je met jouw sales skills een volle beursvloer kunt bewerkstelligen? Neem dan zeker contact met ons op!

 
Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (pré met een commerciële specialisatie);
 • Je hebt je sporen verdiend in commerciële functies en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht, doortastend, communicatief sterk en je bent dol op netwerken;
 • Je bent ook positief, klantgericht én een teamspeler;
 • Je bent zelfstandig en secuur;
 • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s is je tweede natuur

 
Wat krijg je van ons?

 • Je werkt bij een van de grootste en leukste vakbeursorganisatoren van Nederland;
 • We bieden je 25 vakantiedagen en werkt op basis van 38 uur per week;
 • Goede reiskostenregeling;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng. Heb je een tof idee? Bring it on!;
 • Deelname aan ons mooie Online Academy kennisprogramma;
 • Een informele en fijne werksfeer ;
 • Drankjes op de vrijdagmiddag en legendarische bedrijfsuitjes!


Op je lijf geschreven?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op de website. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact
opnemen met Saar Sint Nicolaas, Talent Management Coördinator op telefoonnummer +31 (0)183 – 680 614.
 Aangeboden per: 10-06-2021
Uren: 38 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Gorinchem
 
Contact:
Saar Sint Nicolaas
Talent Manager Coordinator
+31 (0)183 – 680 614

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers