financieel & Secretarieel medewerker

Werk je graag voor ondernemers in een aansprekende branche, vind je afwisseling in je werk, fijne collega’s en een vaste thuiswerkdag belangrijk? En word je blij van een strakke financiële administratie en allerlei ondersteunende en uitvoerende taken? Dan komen we heel graag met je in contact!

CLC-VECTA is de branchevereniging voor ondernemers in de zakelijke evenementenbranche: locaties, organisatoren en toeleveranciers van beurzen, congressen en (zakelijke) evenementen. Ons verenigingsbureau is elke dag volop aan de slag om de leden van CLC-VECTA maximaal te ondersteunen met kennis, inspiratie en advies en hun belangen te behartigen. Daarnaast servicen we andere verenigingen en organisaties in onze branche in de dienstverlening naar hun leden.

Dit betekent dat je niet alleen werkzaamheden verricht voor CLC-VECTA, maar ook voor IDEA, het EventPlatform, YOIN excellent meeting places en YOIN Erkend Congresbureau.

Wat ga je doen?

  • Financiële administratie: boeken van inkoopfacturen, maken van verkoopfacturen, crediteuren- en debiteurenbeheer, verwerken van bankmutaties en periodieke financiële rapportages.
  • Secretariaat: telefoon, post, ledenadministratie, agenda’s, contractbeheer en alle andere voorkomende secretariaatswerkzaamheden.
  • Ondersteuning bij de organisatie van bijeenkomsten en vergaderingen.

Wie ben jij?

Jij bent een aanpakker die het werk ziet liggen, nauwkeurig en zelfstandig. Je bent op je best als je meerdere taken hebt, werkt die gestructureerd af en voelt je het lekkerst als je volledig in control bent. Dat betekent ook dat je assertief moet zijn en prioriteiten kunt stellen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je minimaal een financiële opleiding MBO-4 hebt gevolgd óf voldoende praktijk ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal hebt. Vanzelfsprekend kun je overweg met MS Office en we vinden het zeker een plus als je kunt werken in Twinfield en Basecone. 

Wat bieden we?

Naast een afwisselende baan in een aansprekende branche, krijg je bij ons alle ruimte om jezelf en je netwerk te ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris, een goeie pensioenregeling, reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit ten aanzien van thuiswerk.

Meer weten of solliciteren?

Kortom: “ik wil aan de slag bij CLC-VECTA” of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dineke Philipse, verenigingsmanager bij CLC-VECTA: dineke@clcvecta.nl / 0346 – 352 444.
 
CLC-VECTA-Logo-middel.png


Aangeboden per: 1 juni 2022
Uren: 24
Soort: Vast
Opleidingsniveau: Mbo
Locatie: Maarssen

Contactpersoon:
Dineke Philipse
+31 (0)346 - 352 444
dineke@clcvecta.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers