Allround ICT-medewerker

Ben jij iemand die blij wordt van een veelzijdige functie waarbij alle facetten op het gebied van ICT aan bod komen? Waar geen dag hetzelfde is? Werk je daarnaast graag in een informeel bedrijf welke internationaal op projectbasis actief is? Indien je antwoorden op bovenstaande vragen “JA” zijn, lees dan gauw verder. Wij zoeken namelijk een allround ICT-medewerker ter uitbreiding van ons ICT-team!

In de functie van allround ICT-medewerker houd je jezelf vooral bezig met de eerstelijns support op het gebied van ICT, het (mede) implementeren van een ERP-systeem en het (eventueel) bedenken en ontwikkelen van software. Je zet wensen, vragen en problemen om naar concrete oplossingen en neemt het voortouw in diverse projecten.

Onder de werkzaamheden vallen onder andere het analyseren en oplossen van problemen op het gebied van computers, telefonie en het netwerk, het onderhouden van contact met onze externe ICT-ondersteuningsdienst, het mede implementeren van een ERP-systeem en het schrijven van, programmeren van en het onderhouden en verbeteren van software.

Competenties
Het is van belang dat je een professionele gesprekspartner bent, initiatieven kunt nemen op ICT-gebied, kunt plannen en organiseren en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: oplossingsgericht, resultaatgericht, accuraat, analytisch sterk, zelfstandigheid.

Profiel
Onze ideale allround ICT-medewerker beschikt over:
  • Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur een afgeronde ICT-opleiding;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie (stages tellen ook mee);
  • Affiniteit met, en kennis van, moderne programmeertalen;
  • Kennis van ISAH ERP is een pre;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het bedrijf
Stabilo International is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Aanbod
Wij bieden de allround ICT-medewerker een fulltime dienstverband en een zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan. Kijk voor meer informatie over werken bij Stabilo International op onze Indeed bedrijfspagina. In eerste instantie zal je een tijdelijk contract worden aangeboden maar bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden volgens de cao Tentoonstellingsbedrijven. Hierbij horen onder andere een reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen per jaar, pensioenopbouw, overwerktoeslagen et cetera.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je heel graag uit om te solliciteren door jouw cv én motivatie naar jamie@destandbouwer.nl te sturen. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 - 234 89 00 en vragen naar Jamie Schemmekes (HR).

Graag tot horens! Wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel voor een leuke kennismaking.
 


Aangeboden per: 10-03-2020
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO 4
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Jamie Schemmekes
jamie@destandbouwer.nl
040 - 234 89 00
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender