Allround Machinaal Houtbewerker

#BuildingUnforgettableStories
Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.
 
Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Kwaliteitsgericht & Vakkundig

Als Allround Machinale Houtbewerker sta je aan de basis van de productie van de meest toonaangevende beursstands van Europa. Elke stand is een ‘special’ (eenmalige stand met bijzondere vormen/materialen) en vraagt om jouw vakkundigheid. Met jouw kennis van constructies en materialen lever jij iedere dag de topkwaliteit waar onze klant blij van wordt!

Flexibel & Oplossingsgericht

Het merendeel van jouw tijd ben je aan het werk in onze werkplaats in Eindhoven. Jij kunt lezen en schrijven met ons volautomatisch gestuurde platenmagazijn, opdeelzaag, nesting frees en CNC. Technische tekeningen hebben voor jou geen geheimen. Je maakt de vertaling van technische tekeningen naar werkbare bestanden voor de CNC en voert hiervoor zelfstandig programma wijzigingen door om het product beter te maken. Bij elke uitdaging of onvoorziene situatie blijf jij rustig en kom je met creatieve oplossingen. Zo ga jij elke uitdaging aan.

Coachend en Enthousiast

Je stemt met je leidinggevende en het team de werkzaamheden af. Je begeleidt andere collega’s in het team, bijvoorbeeld als ze nog in opleiding zijn. Je draagt ideeën aan om processen te verbeteren en overlegt met werkvoorbereiding over planning en aanlevering van werkzaamheden. Door jouw enthousiasme blijft er een prettige werksfeer waarin veilig en gezond werken altijd op nummer 1 staat.

Wat breng je mee?

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de interieurbouw
 • Ervaring als machinaal houtbewerker en/of CNC operator
 • Kennis van materialen en constructies
 • Affiniteit met moderne, volautomatische CNC gestuurde machines
 
Let op:  Ervaring met pytha en/of de laatste versie Homag machines is extra fijn, maar wij kunnen het je ook leren.
 
En is nog niet alles wat hiervoor staat op jou van toepassing, maar wel een deel? Solliciteer dan ook, want dan leiden wij je gewoon verder op.

Wat bieden wij?

Bij Gielissen is er volop uitdaging en geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten. Wij bieden jou een hele afwisselende werkomgeving waar je werkt aan zichtbaar resultaat. Ontwikkeling is een belangrijk speerpunt binnen ons HR-beleid. Daarnaast bieden wij jou:
 
 • Een goed salaris;
 • Veel aandacht voor persoonlijke groei met gratis opleidingen;
 • De benodigde opleidingen (zoals VCA);
 • Een enthousiast team met gedreven vakmensen;
 • Leuke personeelsactiviteiten;
 • Een eigen personeelswinkel;
 • Mogelijkheid om op termijn deel te nemen in een aandelenregeling;
 • Uitgebreide werknemersverzekeringen
 • En nog veel meer…

Reageer!

Meer lezen kan op www.gielissen.nl. Beter nog, mail jouw cv en korte motivatiebrief gelijk naar: vacatures@gielissen.nl. Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan Bas Bijnen op: +31 (0)6 - 10923400. Hij is verantwoordelijk voor de timmerwerkplaats.*
 
*Acquisitie door intermediairs naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
 

Gielissen-logo.png
Aangeboden per: 22 juni 2022
Uren: Fulltime
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Eindhoven

Contactpersoon:
Bas Bijnen
+31 (0)6 - 10 92 34 00
vacatures@gielissen.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers