Allround Magazijnmedewerker

Bedrijfsprofiel                                                                               
Impulz Expo is een professioneel en vakkundig stand- & Interieurbouw Bedrijf, gevestigd in Ulft. Wij werken op diverse beurzen in binnen- en buitenland en dragen zorg voor alles dat te maken heeft met het ontwerpen, bouwen en inrichten van stands. Impulz Interiors is al jaren een toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers op het gebied van afbouw en montage. Vanuit Ulft worden onze mensen ingepland op alle voorkomende projecten door heel Nederland, maar ook daarbuiten.

Vanwege toenemende groei zijn wij op zoek naar een Allround Magazijnmedewerker.
Kom jij ons team versterken?
 
De functie                                                                                                                                         
Als allround magazijnmedewerker, met ruime ervaring op hef- en reachtruck, zorg je ervoor dat onze projecten goed verpakt geladen worden voor transport door heel Europa. O.a. de volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:
Vanaf paklijsten materialen verzamelen, het laden en lossen van trailers, retourmaterialen terug plaatsen, het aannemen van inkomende goederen, het tijdig signaleren van schades en manco’s en dit terugkoppelen aan de werkvoorbereiding en het op orde houden van het magazijn. Zo nodig ondersteun je ons vakkundige team van standbouwers bij de op- en afbouw van stands. 
 
Je profiel  
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, ervaring met het besturen van een hef- en reachtruck en je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Verder heb je affiniteit met standbouw en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt geen probleem met overwerken in drukke periodes (dit kan ook in de weekenden zijn). Je bent in drukke periodes flexibel inzetbaar en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent woonachtig in de directe omgeving van Ulft (max. 30 km).
 
Wat verwachten we van je?
  • Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;
  • Je kan werktekeningen en paklijsten lezen;
  • Tijdens drukke periodes moet je flexibel genoeg zijn om een wat uurtjes langer te werken! (deze worden natuurlijk gecompenseerd met extra salaris);
  • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, creatief en inventief;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je bent flexibel en betrouwbaar.
Ben jij flexibel en handig en wil je heel graag aan het werk. Dan zijn wij bereid om in jou te investeren. Laat door middel van de motivatiebrief zien dat je graag bij ons aan de slag gaat en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen!
 
Wat bieden wij?
  • Elke vrijdag een leuke borrel waarop wij trakteren op bier, wijn of fris!
  • We zijn nationaal en internationaal werkzaam, dus reizen voor je werk komt ook wel eens voor, waarbij wij uiteraard hotels & ontbijt regelen en onkosten vergoeden.
  • Een salaris conform de CAO Tentoonstellingsbouw.
  • Elke week hebben wij weer nieuwe projecten waardoor het werk je nooit gaat vervelen.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature, reageer dan snel. Dan maken we graag kennis met jou.

Aangeboden per: 03-07-2019
Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd
Soort: Uitzicht op vast
Locatie: Ulft
 
Contact:
Daniƫlle Ansink
d.ansink@impulz-expo.eu
t. +31 (0)315 - 82 09 84

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers