Allround timmerman werkplaats

Functieomschrijving
Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een allround timmerman. In deze functie voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit die samenhangen met de standbouw. Je werkt zelfstandig binnen een team. De projecten worden in onze werkplaats voorbereid, waarna ze op locatie worden opgebouwd. Het betreft projecten in binnen- en buitenland.

Je profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vakman. Je werkt nauwkeurig, flexibel, stressbestendig, klantvriendelijk en kent geen 8 tot 5 mentaliteit. Je hebt ervaring met het besturen van een hef- en reachtruck en bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het geen probleem om over te werken in drukke periodes (dit kan ook in de weekenden zijn). Je hebt affiniteit met standbouw en kunt gemotiveerd zelfstandig werken.

Bedrijfsprofiel    
Impulz Expo biedt een boeiende, brede en afwisselende functie binnen een internationaal opererend bedrijf met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur bij interesse je gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae aan mevrouw D. Ansink, Nijverheidsweg 5, 7071 CH te Ulft of per mail aan d.ansink@impulz-expo.eu.


 

Aangeboden per: 13-12-2018
Uren: 32-40
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Ulft

Contactpersoon:
Mevrouw D. Ansink
d.ansink@impulz-expo.eu

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers