Assistent Projectmanager

WERKEN BIJ ELDEE EXPO & INTERIOR

Eldee Expo Experts is met ruim 40 jaar ervaring één van Nederlands oudste en grootste standdesign en standbouwbedrijven. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen custom made beursstands. Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers: van MKB bedrijven tot grote internationals. Dit doen wij voor alle branches en wereldwijd. Dit maakt dat ieder project en iedere dag wisselend zijn, vol met nieuwe uitdagingen en creatieve oplossingen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

Assistent Project Manager


JOUW PROFIEL
Als assistent project manager ben je een echte spin in het web die zorgt draagt voor een goed verloop van het project. Je assisteert de projectmanagers en begeleidt daar waar mogelijk is zelfstandig projecten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzamelen en verstrekken van informatie in opdracht van de sales/projectmanagers. Je vraagt offertes aan en vervolgens plaats je bestellingen bij onze leveranciers. Tevens onderhoudt je het contact met klanten en leveranciers t.b.v. een vlot verloop van het project. Je stelt draaiboeken op voor de opbouw van de stands in overleg met je collega’s. Je weet van aanpakken en werkt nauwkeurig. Daarnaast kun je je flexibel opstellen in drukke tijden.
Je vind het leuk om lekker druk bezig te zijn, soms op pad te gaan naar de beurs of een klant of leverancier om een en ander te bespreken. Je hebt interesse in vormgeving en materialen en wilt heel graag een perfect project afleveren.
 
WIJ ZOEKEN IEMAND DIE
  • Doelgericht is en goed met deadlines kan werken
  • MBO werk- en denk niveau heeft
  • Enthousiast is en graag in teamverband werkt
  • Leergierig is en kennis heeft van Word en Excel
  • De Nederlandse taal goed beheerst
Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.

CONTACT
Beschik je over de kwaliteiten die nodig zijn om deze functie met veel plezier in te vullen? Stuur dan een email met CV, motivatie, en eventueel portfolio naar christie@eldee.com t.a.v. Mw C. Smits.
 Aangeboden per: 17-5-2021
Uren: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Beesd

Contactpersoon: 
Christie Smits
+31 (0)345 585600
christie@eldee.com

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers