Assistent Projectmanager Interieurbouw

De wereld verandert meer dan ooit, mensen werken steeds meer mobiel en communiceren digitaal. Op het moment dat mensen elkaar wel persoonlijk ontmoeten, moet de omgeving hen inspireren en in staat stellen effectief hun doelen te bereiken.

Gielissen Interiors |Exhibitions | Events gaat mee in deze veranderende wereld.  Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten realiseren wij met 350 vakmensen en ruim 80 jaar ervaring deze inspirerende ontmoetingsplekken op het gebied van interieurprojecten, tentoonstellingen en events. 

Voor onze Business Unit Interiors zoeken wij een: 

Assistent Projectmanager Interieurbouw 

Planner & Organisator | Communicatief & Klantgericht | Stressbestendig & Oplossingsgericht

Planner en Organisator
Als Assistent Projectmanager ondersteun je de Projectmanager in het efficient en effectief managen van projecten in het topsegment van interieurbouw. De ene keer ben je betrokken bij een project van Hotel Krasnapolsky, in hartje Amsterdam. De andere keer bij de Hogeschool Utrecht, Eindhoven Airport of Kenniscluster Arnhem. Samen met de Projectmanager ben jij de ‘spin in het web’ en zorg je ervoor dat je van ieder interieurbouwproject een succes maakt!

Communicatief en Klantgericht
De klant staat altijd centraal en jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om de klant te ontzorgen.  Een groot deel van je werkweek breng je door op de projectlocatie waardoor je vaak het eerste aanspreekpunt bent van de klant en (onder)aannemers. Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus vanwege jouw sterke communicatieve vaardigheden en luisterend oor. Door jouw  representatieve uitstraling ben jij hét visitekaartje van Gielissen. 

Stressbestendig en Oplossingsgericht
Je weet je werk op een effectieve wijze te organiseren en in hectische omstandigheden overzicht te bewaren. Het werken met deadlines geeft jou energie en houd je scherp. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; het kan namelijk voorkomen dat je meerdere dagen per week van huis bent met hotelovernachting. Je werkplek kan overal in Nederland zijn. Geen werkdag is hetzelfde en je loopt tegen uiteenlopende uitdagingen aan. Ook als de oplossing niet direct voor handen is blijf je professioneel en weet je de klant te ontzorgen en de juiste acties in gang te zetten om zodoende tot een oplossing te komen.

Wat breng je mee? 
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan als werkvoorbereider of Assistent Projectmanager in de meubel-/interieurbranche. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Frans en Duits is een pré).

Wat biedt Gielissen?
Werken bij Gielissen wil zeggen dat je onderdeel uitmaakt van een informeel en hecht team in een ondernemende organisatie. Samenwerking, ondernemerschap, creativiteit maar ook collegialiteit zijn voor ons daarbij van groot belang. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten.  Zonder vakbekwaamheid, toewijding en inzet van onze medewerkers zou Gielissen niet bestaan en daarom bieden wij onze medewerkers een goed, marktconform pakket arbeidsvoorwaarden aan.

Informatie & Sollicitatie
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet te lang en stuur je CV (bij voorkeur met foto) en motivatie naar vacatures@gielissen.nl en vermeld er duidelijk bij dat je solliciteert op de vacature Assistent Projectmanager Interieurbouw. Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Andrea den Haan (HR Adviseur) telefoonnummer +31 492 53 15 31.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Aangeboden per: 22-01-2021
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Helmond
 
Contact:
Andrea den Haan 
vacatures@gielissen.nl
0492-531531

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers