Assistent Projectmanager/Werkvoorbereider

#BuildingUnforgettableStories

De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar persoonlijk ontmoeten, doen we dat het liefst in inspirerende omgevingen die ons in staat stellen om effectief onze doelen te bereiken.
 
Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, creëert al ruim 80 jaar met een team van 300 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen. Dat doen we voor, door en met onze aansprekende klanten. Dit doen we in Nederland vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. En internationaal vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa.
 
Gielissen Exhibitions & Events is dé full service partner voor beurzen in binnen- en buitenland. Full service omdat wij als projectenorganisatie alles verzorgen van de coördinatie, de exhibitor- & customer services en floormanagement tot aan de realisatie van innovatieve beursstands en brand activaties in zowel fysieke als hybride en digitale vorm. Zo bouwen we onvergetelijke verhalen.

Jouw persoonlijke verhaal

Bij Gielissen breng je jouw eigen professionele ‘ik regel het’ verhaal mee. Het is jouw ding om ervoor te zorgen dat alles op tijd geregeld is. De technische tekeningen zijn uitgewerkt zodat productie aan de slag kan, alle projectgerichte inkopen zijn gedaan, de projectmanager is geïnformeerd en de administratieve projectregistratie volledig en op tijd is bijgewerkt. Dat valt allemaal niet mee in een kort cyclische projecten organisatie met strakke deadlines, maar dat is de druk waar jij je goed bij voelt. Ook als je denkt dat je alles onder controle hebt en er toch nog een last minute wijziging komt van de klant. Dan zet jij juist alles op alles om dit toch geregeld te krijgen.
 
Je vindt het leuk om met behulp van onze tools, creatieve oplossingen te bedenken en zo nodig buiten de gebaande paden te bewegen om de klantwensen mogelijk te maken. Voor deze positie is dat voornamelijk Belgische Post. Uiteraard doe je dat binnen een zorgvuldige afweging van productiekosten en marge van het project. Dat maakt voor jou dat ondanks terugkerende werkprocessen en -procedures, geen dag en geen project hetzelfde is. En die afwisseling is nou precies wat jij zoekt in jouw werk!

Het Gielissen verhaal

Je staat er bij Gielissen nooit alleen voor, we doen het als team. Samenwerken is één van onze kerncompetenties. Je werkt samen met een professioneel multidisciplinair team van accountmanagers, designers, projectmanagers, inkoop en vakmensen in de productie. Zo zorgen we er samen voor dat jij precies weet hoe jij optimaal kunt bijdragen aan jouw klantprojecten, met als resultaat een tevreden klant, een fijne interne samenwerking, een goed rendement en een vlot verlopen projectorganisatie. Jij vormt de ruggengraat van elk project.
 
Deze functie heeft als standplaats Eindhoven. Je werkt specifiek voor onze klant Belgische Post, maar kunt ook ingezet worden voor andere klanten. In deze functie ben je ook regelmatig bij jouw klant te vinden en kun je dat alles combineren met af en toe thuiswerken.
 
Wij bieden een mooi en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de ‘beste werkgever in de branche’.

Getriggerd?

Heb je MBO (of HBO) werk- en denkniveau met kennis en ervaring in een vak(technisch) gerelateerde richting zoals bijvoorbeeld interieur-, standbouw, retail, bouwkunde of evenementen industrie? Dan sluit je profiel vaak goed aan op deze functie. Maar je moet wel al een beetje relevante werkervaring hebben om deze rol echt goed te kunnen uitoefenen. Dat betekent dat je enige kennis hebt van 3D tekeningen, maar vooral de vertaalslag kunt maken van een ontwerp naar een bouwtekening naar projectmanagement, je enige kennis hebt van uiteenlopende materialen die gebruikt worden in de interieurbouw, (af)bouwtechnieken begrijpt en wat weet van materiaal inkoop. Je bent dus heel veelzijdig bezig in deze rol, wat je ook veel mogelijkheid biedt om je kennis en kunde bij Gielissen verder te ontwikkelen.

Reageer!

Meer lezen kan op www.gielissen.nl. Beter nog, mail jouw cv en korte motivatiebrief gelijk naar: vacatures@gielissen.nl. Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan Anne van Leest (Business Unit manager) op: +31 (0)6 - 53 41 33 88 of Tjerk Coehoorn (HR manager) op: +31 (0)6 - 11 58 52 33.
 
Gielissen-logo.png

Aangeboden per: 22 juni 2022
Uren: Fulltime
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO of HBO
Locatie: Eindhoven

Contactpersoon:
Anne van Leest

Business Unit manager
+31 (0)6 - 53 41 33 88
of
Tjerk Coehoorn
HR manager
+31 (0)6 - 11 58 52 33

vacatures@gielissen.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers