Bouwkundig medewerker Standbouw

Functieomschrijving
Als bouwkundig medewerker standbouw ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de uitstraling van onze klanten op beurzen. Je helpt mee aan de uitvoering van standbouwprojecten, onder leiding van een 1e verantwoordelijke. Naast het leveren van een actieve bijdrage bij de realisatie van stands op projectlocaties (nationaal en internationaal) werk je mee aan de voorbereiding en realisatie van stands. Je gaat mee naar projecten voor de op- en afbouw van stands. Daarnaast vervaardig je aan de hand van werktekeningen de benodigde standbouwmaterialen. Ook voer je algemene werkzaamheden in zowel de werkplaats als op projectlocaties uit, zoals laden/lossen van bedrijfswagens, schilderwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden.

Je profiel
Voor deze functie vragen wij een kandidaat met 2 jaar ervaring in een in een soortgelijke functie en/of een opleiding in timmeren/bouwkunde. Je bent minimaal in bezit van rijbewijs B. Je bent positief en flexibel ingesteld en je hebt geen bezwaar tegen lange dagen werken tijdens de drukke periodes. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid te reizen en zo nodig te overnachten nabij de projectlocaties. Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, creatief en inventief.

Bedrijfsprofiel    
Impulz Expo biedt een boeiende, brede en afwisselende functie binnen een internationaal opererend bedrijf met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur bij interesse je gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae aan mevrouw D. Ansink, Nijverheidsweg 5, 7071 CH te Ulft of per mail aan d.ansink@impulz-expo.eu.

Aangeboden per: 13-12-2018
Uren: 32-40
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Ulft

Contactpersoon:
Mevrouw D. Ansink
d.ansink@impulz-expo.eu

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers