Calculator

Stabilo International is een informeel, jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van beurzen in binnen- en buitenland. Wij zorgen er voor dat beurzen, stand voor stand, compleet worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen, kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Wij zijn opzoek naar een

Calculator


Word jij enthousiast van cijfers en ben je een kei in het maken van berekeningen, of ben je bereid om dit te leren? Werk je graag in een informeel bedrijf met internationale projecten? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als calculator bij Stabilo International draag je zorg voor het calculeren en het maken van offertes voor onze klanten (de standhouders) en onze opdrachtgevers (de beursorganisaties). Je verzamelt en verwerkt alle benodigde informatie en verwerkt deze informatie voor het gehele proces, van offerte tot aan facturatie.

Aan de hand van de informatie en de specificaties die je krijgt van onze accountmanagers of projectleiders, calculeer je de verschillende prijzen met betrekking tot de verschillende soorten materialen en onze dienstverlening. In deze functie heb je dan ook veel contact met interne afdelingen, klanten, organisaties en leveranciers.

Competenties
Als calculator ben je communicatief goed vaardig en kun je goed het overzicht bewaren. Je kunt snel schakelen en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je leergierig, stressbestendig en is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken.

Jouw profiel:
 Mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
 Cijfermatig inzicht;
 Technisch onderlegd of je hebt hier interesse in;
 Werkervaring in administratief werk of een soortgelijke functie;
 Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en/of Frans is een pré).

Wij bieden:
 Een fulltime dienstverband;
 Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 Een prettige, informele en dynamische werkomgeving op Flight Forum in Eindhoven;
 Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Tentoonstellingsbedrijven waaronder: overwerktoeslagen, 24 vakantiedagen, pensioenopbouw et cetera.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar meriam@destandbouwer.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met onze HR medewerker Meriam Kuijpers via telefoonnummer 06 – 20618134.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Aangeboden per: 28-10-2021
Uren: 40 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO/ MBO+
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Meriam Kuijpers
meriam@destandbouwer.nl
06 – 20618134

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers