Calculator Tentoonstellingen & Evenementen

De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar wel persoonlijk ontmoeten, moet de omgeving hen inspireren en in staat stellen effectief hun doelen te bereiken. 

Gielissen Interiors |Exhibitions | Events loopt voorop in deze veranderende wereld.  Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten realiseren wij met 350 vakmensen en ruim 80 jaar ervaring deze inspirerende ontmoetingsplekken op het gebied van interieur, tentoonstellingen en evenementen.

 

Deskundig & Nauwkeurig

Onze projecten zijn toonaangevend in Nederland en ver daarbuiten. De ene keer werk je mee aan een projectaanvraag voor een stand op een internationale offshore beurs en de andere keer ben je betrokken bij een aanvraag voor een Nederlands paviljoen op de grootste foodvakbeurs. Als calculator ben je een belangrijke schakel in het offertetraject voor deze toonaangevende projecten. Je berekent de kostprijs van uren en materialen op basis van beeldmateriaal (visuals) en beschikbare specificaties alsmede informatie van de accountmanager en/of projectmanager. Dit combineer je met de inkoopprijs van materialen en diverse diensten (zoals transport, montage en demontage) wat uiteindelijk resulteert in een adviesverkoopprijs.
 

Samenwerker en Creatief

Tijdens het offertetraject maak jij deel uit van het Offerte-Kick-Off team waarin je samenwerkt met de accountmanager en projectmanager. Met jouw kennis en ervaring vertaal je de visual naar (alternatieve) materialen, constructies en productiemethoden. Je stelt de juiste vragen en denkt pro-actief mee om te komen tot een optimale calculatie. Soms ga je samen met de accountmanager op bezoek bij de klant om de benodigde informatie te verkrijgen. Maar ook als vrijwel geen informatie voorhanden is weet jij op basis van een visual een goede inschatting te maken van de kostprijs. Gedurende het hele offertetraject ben jij een belangrijke sparringpartner voor de accountmanager en projectmanager en word jij betrokken in je rol als specialist. Kortom, jij maakt jezelf onmisbaar in het Offerte-Kick-Off team!
 

Enthousiast en Ontwikkelingsgericht

Ook tijdens de start van een project draag jij je steentje bij. Je bent bewust bezig met (persoonlijke) ontwikkeling en lering door ervaring. Je staat open voor verandering, nieuwe informatie en feedback. Door jouw positieve en energieke werkhouding draag jij bij aan een prettige en collegiale werksfeer.
 

Wat je verder écht moet weten

Een werkdag als calculator is bij Gielissen aanzienlijk dynamischer dan bij menig ander interieur- of standbouwbedrijf. Zo ga je met onze accountmanager of projectmanager mee naar (potentiele) opdrachtgevers om opname te doen van de scope of de offerte inhoudelijk toe te lichten. Het calculatieproces kent verschillende overlegmomenten, tijdens deze meetings kun je jouw kennis en expertise delen èn uitbreiden. Als deel van de opleiding, maar ook om feeling te houden met de praktijk, kun je – op eigen verzoek – een paar keer per jaar mee met onze montageploeg naar één van de grote Europese steden, waar wij voor onze opdrachtgevers stands opbouwen. Het ‘op locatie gaan’ geeft je goed inzicht in de werkwijze en biedt jou een goede mogelijkheid om je te ontwikkelen en om te komen tot een zo compleet mogelijke calculator.
 

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Enkele jaren werkervaring in de stand- of interieurbouw
  • Uitgebreide kennis van materialen, constructies en productiemethoden
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden. 
 

Wat biedt Gielissen?

Werken bij Gielissen wil zeggen dat je onderdeel uitmaakt van een informeel en hecht team in een ondernemende organisatie. Samenwerking, ondernemerschap, creativiteit maar ook collegialiteit zijn voor ons daarbij van groot belang. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten.  Zonder vakbekwaamheid, toewijding en inzet van onze medewerkers zou Gielissen niet bestaan en daarom bieden wij onze medewerkers een goed, marktconform pakket arbeidsvoorwaarden aan.
 

Informatie & Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet te lang en stuur je CV en motivatie naar vacatures@gielissen.nl en vermeld er duidelijk bij dat je solliciteert op de vacature Calculator Standbouw. Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Guusje van Hoof op 040- 235 36 37


Aangeboden per: 07-10-2019
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Helmond
 
Contact:
Guusje van Hoof 
vacatures@gielissen.nl
040- 235 36 37
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers