Chauffeur

Wie zijn wij?
JMT is de grootste Europese speler in de meubel-verhuurbranche voor beurzen, congressen en evenementen. Wij maken voor onze klanten het onmogelijke mogelijk. Om dit te kunnen doen zoeken we aanpakkers waarbij het service bloed door de aderen stroomt!
 

Wat ga je doen?
Je bent steeds op pad met een wagen vol met meubilair. Van klassiekers van bekende topdesigners tot de onmisbare standaard producten waar men op een stand of event niet zonder kan. Je doet de meest uiteenlopende (internationale) events, beurzen en congressen aan en rijdt dus steeds op een andere locatie.
 
Op locatie help je je collega’s van de op- en afbouw crew om de goederen uit te pakken en ter plaatse naar de juiste locatie of klant te brengen. Soms komen daar ook kleine montagewerkzaamheden bij kijken, om de klant optimaal van dienst te zijn. Tevens bewaak je de kwaliteit van het meubilair en draag je eraan bij dat onze klanten de juiste spullen op tijd én in perfecte staat ontvangen. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende dagen, tijden en locaties plaatsvinden betekent het dat jij ook flexibel kunt werken. Daarnaast vind je het leuk om regelmatig meerdere dagen in het buitenland te verblijven.
 

Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar een fijne nieuwe collega met een flexibele werkhouding die van aanpakken weet!
Verder ben je in het bezit van een groot rijbewijs, chauffeursdiploma en code 95 of je hebt de intentie om dit op korte termijn te gaan halen. Dit is eventueel mogelijk op kosten van JMT.
 
Enige topografische kennis van Europa is een pré en het zou fijn zijn als je reeds in het bezit bent van een heftruck certificaat of bent bereid om dit te halen.
 

Wat bieden wij jou?

  • Prima salaris en een goede CAO met o.a. pensioenregeling, reiskosten, interessante overwerk regeling, ploegentoeslagen, etc.
  • 36 vakantiedagen! (24 + 12 ATV)
  • Indien gewenst een éxtra lange vakantie in de zomer, door de mogelijkheid tot (veel) overuren in de winter
  • Je kan natuurlijk ook voor een extra luxe vakantie gaan door je overuren uit te laten betalen
  • Eén keer per maand een gezellige VRIJMIBO met leuke collega’s
  • Je bent actief bezig gedurende de dag, dus een sportschool heb je niet meer nodig ;-)
  • Zomer BBQ,  een actieve personeelsvereniging, afdelingsborrel en om het jaar een personeelsfeest
  • Een leuke attentie met de feestdagen
  • Collectieve zorgverzekering
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat of groot rijbewijs op kosten van JMT

Zie jij jezelf al in het JMT groen?

Neem voor meer informatie contact op met Ilse Smits (HR manager) op telefoonnummer +31 (0)167 - 52 39 25. Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Dan ontvangen wij graag je CV en een korte onderbouwing via de mail om je uit te kunnen nodigen voor een kennismaking. We kijken uit naar je reactie!

Aangeboden per: 18-02-2019
Uren: flexibel
Soort: Vast

Contactpersoon
Ilse Smits
HR manager
ilse@jmt.nl

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers