Coördinator Exhibitor Services

Jouw persoonlijke verhaal

Bij Gielissen breng je jouw eigen professionele ‘spin in het web’ verhaal mee. Je vindt het heerlijk om projectmatig te werken en houdt van de druk van strakke deadlines. Je bent een echte planner die graag overzicht houdt en precies is in het administratief vastleggen van alle afspraken die je maakt. Zoals het opstellen en opvolgen van offertes, controleren van bestellingen, het samenstellen van mailings, onderhouden van contacten met leveranciers en alle (internationale) beurs exposanten. Kortom jij regelt alles achter en voor de schermen in de voorbereiding. Tijdens de beurs begeleid je de exposanten, regel je last minute requests en zorg je tegelijk dat de service balie top functioneert! En natuurlijk help je bij de afbouw en afhandeling na de beurs. Zo zorg je voor een positief resultaat.

Wij bieden een mooi en marktconform pakket met arbeidsvoorwaarden dat past bij ‘beste werkgever in de branche’.

Het Gielissen verhaal

Je staat er bij Gielissen nooit alleen voor, we doen het als team. Samenwerken is één van onze kerncompetenties en doe je met zowel de eigen Gielissen specialisten als met onze partners en opdrachtgevers.  

#buildingunforgettablestories

De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar persoonlijk ontmoeten, doen we dat het liefst in inspirerende omgevingen die ons in staat stellen om effectief onze doelen te bereiken.

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, creëert al ruim 85 jaar met inmiddels bijna 350 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen voor, door en met onze aansprekende klanten. Dit doen we in Nederland vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. En internationaal vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa.

Gielissen Exhibition & Event Services in Amsterdam is dé full service partner voor beurzen in binnen- en buitenland. Full service omdat wij als projectenorganisatie alles verzorgen van de coördinatie, de exhibitor services, de customer services en het floormanagement tot aan de realisatie van innovatieve stands en brand activaties. Zo bouwen we onvergetelijke verhalen.

Getriggerd?

Behalve je MBO en/of HBO opleiding bij voorkeur in een administratieve studierichting eventueel aangevuld met ervaring in de beursmedia-, evenementen- of gastvrijheidsindustrie, heb je ook al relevante ervaring opgedaan met evenementen en/of beurzen. Het werk is zeer dynamisch en afwisselend, we verwachten dus dat je flexibel bent. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en geniet ervan als je de wensen van de klant naar tevredenheid geregeld krijgt. Tegelijk ben je assertief en commercieel genoeg om niet over je heen te laten lopen en afspraken zakelijk te benaderen. Naast vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in taal en schrift, spreek je bij voorkeur tenminste nog één of twee andere talen, waarbij Duits een pré is.

Reageer!

Meer lezen kan op www.gielissen.nl. Beter nog, mail jouw cv en korte motivatiebrief gelijk naar: vacatures@gielissen.nl. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, dan kan je contact opnemen met Anne van Leest, Business Unit Manager, zij is te bereiken via 06 53 41 33 88.
 
Gielissen-logo.png

Aangeboden per: 30 augustus 2022
Uren: Fulltime
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Locatie: Eindhoven

Contactpersoon:
Anne van Leest
Business Unit Manager
06 53 41 33 88
vacatures@gielissen.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers