Ervaren marketeer Public Space

Een dag bij Easyfairs
Ellen belt op de valreep in tijdens onze Teamstartup, jij snapt na een tijdje wel waarom. Ze gooit direct een grap in de groep en iedereen begint de dag met een lach. Ruth vertelt dat ze gisteren de dag heeft afgesloten met een ritje op de motor in de zon. En dagelijks gooit ze er een gezegde in die sowieso nooit klopt, ook garanties voor een dagelijks portie lachen. Intussen kruipt één van de kids van Sanne bij haar op schoot, die snel door haar vriend wordt opgehaald. Sanne vertelt nog een anekdote van afgelopen nacht, vraag haar maar eens naar het muis verhaal. Gillen is gegarandeerd. Iedereen zucht, Roos heeft namelijk weer zin in een energieke lichamelijke uitdaging wat iedereen op scherp zet. En dat heeft zij ook wel nodig zodat ze misschien namen vandaag wel gaat onthouden. Melanie zorgt voor orde en bespreekt nog wat actiepunten. Er is geen deadline die aan Melanie haar aandacht ontglipt. Zou het komen door het feit dat ze wel 5 minuten kan planken? En jij? Jij vertelt dat je eerste werkdag erop zit. Wat veel informatie voor je eerste dag, maar wat een energie kreeg jij ervan. Je voelt je welkom. Zuid, noord, Easyfairs is waar jij hoort; zou Ruth dan zeggen.

Voor onze vestiging in Hardenberg zijn wij op zoek naar een:

Ervaren marketeer Public Space


Jaarlijks organiseert Easyfairs vak events waarmee wij communities bij elkaar brengen. Het team Public Space is verantwoordelijk voor de vakevents binnen de openbare ruimte. Het is onze missie om een event neer te zetten waar onze bezoekers niet omheen kunnen als zij up-to-date willen blijven rondom alle ontwikkelingen binnen deze sector! Hier draait het om netwerken, informatie ophalen, nieuwe producten, maar bovenal het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

Jij weet als geen ander hoe je de doelgroep moet bereiken, maar bovenal te triggeren met de juiste boodschap. Jij bent in staat vraagstukken uit de markt te vertalen naar heldere, creatieve en concrete marketing concepten en campagnes. Daarnaast word jij helemaal enthousiast als jij deze plannen eerst mag toetsen bij de markt, nadat jij dit zelf uitgebreid hebt onderzocht opbasis van de data die beschikbaar is. Nou, dat komt goed uit! Want dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

En verder?
Wij denken dat je in deze rol het optimale moet weten te bereiken tussen marktanalyse en de vertaling naar haalbare en werkbare campagnes. Voor de juiste invulling van deze concepten en (on- en offline) campagnes ga je tot het uiterste en schakel je met bezoekers, exposanten en partners om je content op te halen. Jij schrijft rake teksten en werkt samen met bijv. onze Graphic Designer.
Daarnaast fungeer je als projectmanager die marketing moeiteloos afwisselt met de operationele uitrol van evenementen. In deze functie werk jij samen met onze junior marketeer, die inmiddels alle ins en outs weet van Easyfairs. Hierdoor vullen jullie elkaar perfect aan. Jij hebt een echt hands on mentaliteit en laat je niet uit het veld slaan. Je zit vol creatieve ideeën waarvan jij zorgt dat deze tot in de puntjes worden uitgewerkt.

Wat vragen we van jou?
 • HBO werk- en denkniveau (pré met een marketing/communicatie specialisatie);
 • Je hebt minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met (online) marketing, content marketing en e-mailmarketing;
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht, en stelt altijd de klant centraal, je beschikt over een doelmatige, zakelijke en commerciële instelling;
 • Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on- en offline): schrijven is je tweede natuur;
 • Professionele en collegiale samenwerking met collega's, vooral op het gebied van communicatie, ondersteuning en advies;
 • Ervaring in de marketing is vereist, maar jouw persoonlijkheid, motivatie en wilskracht zijn uiteindelijk doorslaggevend!
Wat bieden wij jou?
 • Borrels & Teambuilding;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Creativiteit en ondernemerschap;
 • Successen vieren;
 • Informele werksfeer.
Word je enthousiast van werken voor Easyfairs?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR, op telefoonnummer 0523 – 289 805.
 

Aangeboden per: 28 september 2020
Uren: 32-38 uur
Soort: vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Hardenberg
 
Contact:
Nienke van der Heide
E-mail
+31 (0)523 – 289 805

 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers