Eventmanager LIEF Amsterdam

Ga jij tijdens de show ook voor The Pit?
Dan zoeken we jou! 

Eventmanager LIEF Amsterdam 

Wil jij deel uitmaken van de nieuwste hotspot van de stad waar wij geweldig gave (zakelijke & culturele) events organiseren? Hierbij krijg je de kans al je energie en creatieve input te geven in onze locatie LIEF Amsterdam, dat nog in volle ontwikkeling is. Heb je passie voor B2B evenementen, zit het organiseren in je bloed en ben je een teamspeler met hands on mentaliteit? Reageer dan nu want wegens succes breiden wij ons team uit! 

Locatie LIEF Amsterdam 

LIEF Amsterdam, één van de drie waanzinnig uitgesproken locaties van De Artiesten. Waar wij decennia aan ervaring in B2B events, particuliere initiatieven en culturele producties bij elkaar brengen. Een plek met al zoveel LIEFde.  Dat klinkt zoetsappig, maar we zijn alles behalve dat; rauw, eigenzinnig, stoer en spannend. Van bedrijfsfestival tot een mega sit down diner op top niveau. Van full thematische concepten tot tweedaags technologie congres met serieuze content. En van super stylish corporate galafeest tot studenten party. LIEF Amsterdam doet alles net evens anders. Wij zorgen, met een team gedreven professionals, dat we hét ultieme doel van onze klanten bereiken. Kortom we maken onze klanten gek! 

Energie, bravoure, ervaring en een meganetwerk zijn onze prikkelende speerpunten. Onze kernwaarden liegen er ook niet om ”investeren is samen groeien”, “voor minder doen we het niet” en “geen one night stand maar een relatie”. En die relatie willen we ook met jou! 

Functieomschrijving 

Als eventmanager bij LIEF Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de organisatie van B2B events. Je draagt verantwoordelijkheid voor de operatie. Hieronder valt de productie van events, contact met leveranciers, planning van eventteam, draaiboeken samenstellen, uitvoering van events en taken aangaande het terrein/pand. Je geeft dus leiding aan ons LIEF team van partymanagers en eventmedewerkers die de uitvoering verzorgen van de projecten die jij tot in de puntjes hebt geproduceerd. Jij bent hét gezicht van LIEF Amsterdam en ademt de DNA. Klanten maak jij tijdens de samenwerking razend enthousiast. Zij hebben het volste vertrouwen in hun event bij LIEF door jouw ervaring, communicatiestijl en creatieve en snelle organisatie.  

Functie eisen

HBO/WO werk- en denkniveau; 
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie 
Creatief, zelfverzekerd en flexibel 
Ambitieus en natuurlijk geen 9-17 mentaliteit 
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal  

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?  

Je bent georganiseerd, punctueel en mist geen enkel detail;
Als iets (nog) niet lukt bedenk jij vijf redenen hoe het wel gaat lukken; 
Je werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid; 
Je bent gedreven en trots op jouw behaalde resultaten;
Je hebt veel affiniteit met echt goed eten en drinken en oog voor de nieuwste trends hierin;
en je hebt een proactieve en positieve houding!  

Wat bieden wij?  

Afwisselende projecten voor inspirerende klanten;
Een zeer uitdagende job bij dé hotspot van Amsterdam;
Ruime mogelijkheden tot ontplooiing van eigen ideeën en strategie;
Een informele en open bedrijfscultuur binnen een ambitieuze organisatie;
Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een nette pensioenregeling;
En een marktconform salaris 

En nu?
Durf jij het aan, stuur dan je motivatie en cv naar info@liefamsterdam.nl t.a.v. Carlijn Hekelaar. Heb je ons verrast? Dan leren we je graag beter kennen. Een sollicitatiegesprek, een online “wie-ben-jij-test” en het uitwerken van een casus zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ben jij onze match dan proosten we uiteindelijk met veel champagne en een krabbel. Aangeboden per: 09-02-2023
Uren: 38 - 40 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: n.v.t.
Locatie: Amsterdam
 
Contact:
Carlijn Hekelaar
hoogtij@deartiesten.nl 
+31(0)888 48 53 48

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers