Group Financial Controller

Als Group Financial Controller heb jij hét overzicht, omdat je precies weet hoe de zaken ervoor staan. Van cashflow, tot urenregistratie. Voor jou zeggen cijfers alles en dat weet je effectief te presenteren in dashboards, maand- en jaarafsluitingen. Samen met jouw team zorg jij vanuit Eindhoven voor de periodieke oplevering van betrouwbare rapportages voor alle businessunits van Gielissen wereldwijd.

Wat ga je doen

Je realiseert met je team de volledige financiële bedrijfsvoering van alle Gielissen vestigingen, met een focus op de activiteiten in Nederland en Duitsland. Hiervoor stel je betrouwbare, overzichtelijke en toegankelijke management informatie op. Je zorgt voor consolidaties, jaarrekeningen en de externe rapportages van de verschillende businessunits. Daarnaast hou je je bezig met wagenparkbeheer, verzekeringen en de aansluiting op sociale wetgeving en belasting wetgeving. Je doet deze veelzijdige internationaal georienteerde baan natuurlijk niet alleen. Je werkt met een geweldig team van 7 personen die je coacht, inspireert en vakinhoudelijk ontwikkelt.

Wat krijg je van ons

De dynamiek van een echte toonaangevende internationale projectenorganisatie met verschillende businessunits en administraties. Dus je krijgt veel afwisseling. Samenwerken vinden we belangrijk, je werkt dus echt in teamverband. Hard werken om resultaten te halen, wordt afgewisseld met gezelligheid en leuke activiteiten. Gielissen wil beste werkgever zijn in de branche.
  • Een salaris dat recht doet aan jouw kennis, ervaring en de zwaarte van de functie
  • 24 vakantie- en 6 ADV dagen per jaar (op basis van fulltime). En elke vrijdag een uur eerder klaar;
  • Individuele ontwikkelingsmogelijkheden in het eigen vakgebied en daarbuiten;
  • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld:
  • een voordeelwinkel, online leerplatform, activiteiten, bonusregeling, etc;

Wat breng je mee

Je hebt een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid. Goed in staat om zelf prioriteiten te stellen en als nodig hulp in te schakelen. Je werkt met jouw team én zelfstandig, accuraat en met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Integriteit en betrouwbaarheid vind je belangrijk.
  • HBO of WO werk- en denkniveau met relevante financiële georiënteerde opleiding
  • Minimaal 5 á 10 jaar relevante werkervaring, bv bij accountantskantoor of projecten organisatie

Het team

Je komt in een divers team van jonge en oudere medewerkers met een mooie man-vrouw verdeling. Ook bieden we regelmatig plaats aan stagiaires of leerlingen. In ons team zijn we betrokken bij elkaar, kijken naar elkaar om en vinden we het daarom belangrijk dat we naast onze eigen functie verantwoordelijkheid, ook elkaars werk snappen zodat we elkaar kunnen helpen als iemand het even extra druk heeft. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in balans blijft en het naar zijn zin houdt. We genieten er ook van de feestelijke momenten samen te vieren. Wil je een indruk krijgen? We hebben ook een kleine video opgenomen. Bekijk deze op LinkedIn.

Voel jij de match?!

Reageer nu op jouw nieuwe baan en stuur je cv en motivatie naar: vacatures@gielissen.nl. Eerst meer weten? Bel dan Frank Swinkels (Group Finance Manager) via 06-25032009 of Tjerk Coehoorn (HR manager) via 06-11585233.

Wij kijken uit naar jou!

Het Gielissen verhaal

De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar persoonlijk ontmoeten, doen we dat het liefst in inspirerende omgevingen die ons in staat stellen om effectief onze doelen te bereiken.

Gielissen Interiors |Exhibitions | Events, creëert al ruim 85 jaar met een team van 350 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen. Dat doen we voor, door en met onze aansprekende klanten. Dit doen we in Nederland vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. En internationaal vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa.

Werken bij Gielissen wil zeggen dat je onderdeel uitmaakt van een informeel en hecht team in een ondernemende organisatie. Samenwerking, verantwoordelijkheid nemen, creativiteit maar ook collegialiteit zijn voor ons daarbij van groot belang.  Zonder vakbekwaamheid, toewijding en inzet van onze medewerkers zou Gielissen niet bestaan en daarom willen wij voor onze medewerkers de beste werkgever in de branche zijn, met een mooi breed pakket aan arbeidsvoorwaarden.
 
Gielissen-logo.png

Aangeboden per: 30 augustus 2022
Uren: Fulltime
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO/WO
Locatie: Eindhoven

Contactpersoon:
Frank Swinkels
Group Finance Manager
v06-25032009
Tjerk Coehoorn
HR manager
06-11585233
vacatures@gielissen.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers