HBO Stagiair Eventmanagement & Commerciële economie

De TeKa Groep is dé evenementenorganisatie van Midden Nederland. Met 20 evenementenlocaties, catering en organisatie in eigen beheer worden er circa 1.800 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5000 personen per jaar georganiseerd. Denk hierbij aan bruiloften in historische kastelen, personeelsfeesten in industriële loodsen en zakelijke bijeenkomsten in moderne hallen. De locaties, innovatieve faciliteiten, bijzondere foodconcepten en enthousiast personeel maakt dat de TeKa Groep een succesvolle speler in de evenementenbranche is.
 

Leermogelijkheden:

Als stagiair op de afdeling Sales, leer je veel over de verkoop en organisatie van evenementen. Je bedient zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Samen met je begeleider bezoek je de locatie, presenteer je de mogelijkheden en bespreek je de wensen en eisen van de klant.  Je adviseert en schetst de diverse mogelijkheden. Je leert kansen te signaleren en mee te denken over concepten. Daarnaast verzorg je onder begeleiding de offertes en bevestigingen. Kortom, je leert alles om te zorgen voor een ongeëvenaard evenement.
 

Jij:

- Je bent 3e jaars HBO student(e), opleiding gericht op Event management/Commerciële economie
- Minimaal 20 weken beschikbaar vanaf augustus/september 2019, voor 4-5 dagen in de week; Je bent    positief, assertief en leergierig;
- Je legt de lat hoog en wilt het beste uit je zelf halen;
- Je sprankelt, bent doelgericht en staat stevig in je schoenen;
- Je bent onderdeel van het team en deelt de laatste ontwikkelingen vanuit je studie;
 

Dit bieden wij:

Een enthousiast team dat jou helpt je te ontwikkelen, een stagevergoeding en de mogelijkheid je te ontwikkelen in een groeiend bedrijf. Jij leert verantwoordelijkheid, zelfstandigheid met ruimte voor initiatief en competentieontwikkeling.
 

Reageer direct!

Heb je interesse, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen aan Astrid van Rijn (HR Manager) via hr@tekagroep.nl. Voor meer informatie over TeKa Groep, check: www.tekagroep.nlAangeboden per: 09-10-2019
Uren: 32- 40 uur
Soort: Stage
Opleidingsniveau: HBO 3e jaars
Locatie: Amersfoort, Barneveld of Laren
 
Contact:
Astrid van Rijn
hr@tekagroep.nl

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers