Hoofd Bedrijfsbureau

Als Hoofd Bedrijfsbureau sta jij midden in de organisatie. Jij bent de spil tussen de voorbereidings- en uitvoeringsfase binnen CAS. Je geeft leiding aan een 7-tal collega’s. Hiernaast zorgen je werkzaamheden ervoor dat je werkzaam bent binnen cross-functionele werkgroepen en heb jij dagelijks bedrijfsbreed contact met de overige collega’s. Tot slot leid jij de projectgroep die zich bezig gaat houden met de transitie naar een nieuw ERP-systeem waarbij je rechtstreeks aan de COO rapporteert.

Jouw verantwoordelijkheidsgebieden
Als Hoofd Bedrijfsbureau binnen CAS heb jij de verantwoordelijkheden over een team verdeeld over de afdelingen Calculatie, Verkoopondersteuning en Procurement. Jij zorgt voor een optimalisatie van de processtappen binnen deze subafdelingen en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen van personen uit jouw team, en daarbuiten. Jij bewaakt de planning en het budget en zet jouw team in hun kracht.

Hiernaast ben jij intensief betrokken bij de ERP-transitie die wij als CAS de komende jaren gaan inzetten.

Na deze implementatie ben jij voortdurend betrokken bij en aanjager van het door-ontwikkelen en optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Workflow CAS
Binnen CAS doorloopt een (new business) aanvraag een aantal stappen, dit proces omhelst de gehele organisatie waardoor het van uitermate belang is dat er gedegen processtappen worden gevolgd.

Nadat een aanvraag is binnengekomen wordt deze toegewezen aan een Global Event Manager, op basis van de briefing van de klant wordt er door de afdeling Design een ontwerp opgetekend. Hierna gaat de afdeling Calculatie aan de slag. Zij zorgen voor een uitvoerige berekening van het ontwerp. Aan de Global Event Manager om dit te pitchen aan de klant en te hopen op een GO!

Na akkoord van de klant wordt er een Project Manager gekoppeld aan het project. Zij zorgen, samen met de product engineers, voor een technische realisatie van het project. De interne werkplaatsen worden voorzien van werkopdrachten en uiteindelijk wordt het project op de beurs, naar tevredenheid van de klant, gebouwd door een ervaren team standbouwers.

Na afloop wordt er door de financial project assistent een eindafrekening opgemaakt. Een opdracht waarbij alle betrokken collega’s van dat project een rol bij spelen.

Als rode draad tijdens dit proces speelt de afdeling procurement en de financiële afdeling een belangrijke rol voor advies en bewaking van de bedrijfsprocessen en budgetten.

Onze ideale kandidaat
Als hoofd bedrijfsbureau ben jij een verbinder die eenvoudig en met natuurlijke flair een rode draad creëert tussen de diverse kernposities binnen CAS.

Jij bent een zelfstarter, je hebt een doortastende persoonlijkheid en je bent proactief. Jij ziet kansen en mogelijkheden en denkt in oplossingen in plaats van problemen.

Binnen deze functie geef jij leiding aan de ERP-transitie, het is dus van belang dat jij bekend bent met een soortgelijke transitie of een rol als key-user hebt ingevuld van een ERP-systeem. Heb jij eerder leidinggegeven aan een ERP-transitie dat heeft dit onze sterke voorkeur.

Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en voelt je op je plek binnen een MT met sterke persoonlijkheden.

Buiten de Nederlandse taal beheer jij ook de Duitse en Engelse taal.

Wie zijn wij?
Als full service standbouw organisatie is CAS een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.

Het team van CAS bestaat uit 65 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen en alle met een passie voor het vak standbouw. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

We willen onze klanten in hun kracht zetten op beurzen zodat zij zich daar met trots kunnen presenteren en in staat zijn hun doelen te bereiken.

Dit doen we door het ontwikkelen en bouwen van beursstands. Dit vraagt om creativiteit, design, innovatie, visie, lef en vakmanschap. We hebben alle benodigde disciplines zelf in huis. Dat stelt ons in staat om als partner een totaaloplossing te bieden en onze klanten volledig te ontzorgen.

Dit bieden wij jou
CAS is een familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfsvoering. Je komt terecht in een open en vriendelijke omgeving waarbij veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Je geeft leiding aan de afdeling bedrijfsbureau bestaande uit een team van 7 personen. Hiernaast ben jij onderdeel van het 9-koppig MT.

Verder bieden wij

  • Een uitstekend salaris waarbij we rekening houden met jouw bewezen kwaliteiten en ervaring;
  • Het streven om na één jaar jouw tijdelijk contract om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag;
  • Jaarlijks 30 betaalde verlofdagen (24 vakantiedagen en 6 roostervrije dagen), bij een fulltime dienstverband;
  • Een uitstekende pensioenregeling met een royale bijdrage vanuit de werkgever (80/20);
  • Mogelijkheid tot glijdende werktijden tussen 07.00-17.45 uur;
  • Een werkgever die denkt aan jouw gezondheid o.a. door middel van vers fruit in de kantine, een wandeling in de pauze en een fietsplan;
  • Een actieve PV en dus jaarrond leuke activiteiten en attenties.

Interesse?
Is deze baan als Hoofd bedrijfsbureau jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager, l.lankreijer@cas.nl, 088-2270009

logo-cas.png

Aangeboden per: 20 maart 2024
Uren: 32-40 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Belfeld (Venlo)

Lianne Lankreijer – Wolbertus
HR manager
l.lankreijer@cas.nl 
088-2270009

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers