Hoofd tekenaar | Teamleider

Ben jij een technisch tekenaar of een teamleider die een mooie vervolgstap wil maken in je carrière? En wil je jezelf graag ontwikkelen in deze functie waarin je samen met jouw team zorgt dat alle werkprocessen van de tekenkamer goed verlopen? Lees dan snel verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een hoofd tekenaar | teamleider.

In de functie van hoofd tekenaar | teamleider ben je een belangrijke factor op de tekenafdeling doordat je zorgt dat het maken van de tekeningen voor klanten (standhouders) en opdrachtgevers (beursorganisaties) goed verloopt. Je bent het eerste aanspreekpunt op de afdeling en je plant, coördineert en stuurt het werk en de medewerkers op de afdeling aan. Verder controleer je het tekenwerk, plaats je bestellingen, maak en controleer je bestel- en laadlijsten en lever je de tekeningen op aan de projectleiders.
Daarnaast hoort ook het verwerken van verlofaanvragen, het ontvangen en doorzetten van ziek- en herstelmeldingen en het betrokken zijn bij het werving- en selectieproces van medewerkers binnen jouw afdeling erbij.

Competenties
Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Verder ben je proactief, kan je goed delegeren en ben je flexibel. Verder beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed zelfstandig werken maar ben je ook een teamplayer. Daarnaast werk je nauwkeurig en accuraat.

Profiel
Onze ideale kandidaat beschikt over:
  • Minimaal over mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring;
  • (Basis)ervaring met Revit en/of Autocad;
  • Technisch inzicht en/of een technische achtergrond.
 
Het bedrijf
Stabilo International is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Aanbod
Wij bieden de hoofd tekenaar een fulltime dienstverband en een zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan. Kijk voor meer informatie over werken bij Stabilo International op onze Indeed bedrijfspagina. In eerste instantie zal je een tijdelijk contract worden aangeboden maar bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden volgens de cao Tentoonstellingsbedrijven.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je heel graag uit om te solliciteren door jouw cv en motivatie naar jamie@destandbouwer.nl te sturen. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 - 234 89 00 en vragen naar Jamie Schemmekes (HR).

Graag tot horens! Wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel voor een leuke kennismaking.
 


Aangeboden per: 10-03-2020
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO/ MBO+
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Jamie Schemmekes
jamie@destandbouwer.nl
040 - 234 89 00
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender