Horeca Medewerker Evenementen Omnisport Apeldoorn

Horeca Medewerker Evenementen Omnisport (Apeldoorn)
(uren in verleg)

Hallo Horecatopper! Sta jij bekend om jouw positieve, enthousiaste en gastvrije karakter? Heb jij een enorme passie voor horeca en hospitality? Vind jij het leuk om gasten een warm welkom te geven en blij te maken met heerlijk eten en drinken. Solliciteer dan nu! 
Omnisport is een van de grootste en veelzijdigste Nederlandse topsportaccommodaties; het thuis van onder andere de baanwielrenploeg van Team NL, de Nederlandse Wieler- en Atletiekunie en volleybalvereniging Dynamo. Naast top en breedtesport accommodatie is Omnisport een veelzijdige evenementenlocatie: nationale en internationale (topsport)evenementen, concerten of congressen.

Dit vind je leuk om te doen
 • Gastvrijheid : Als Medewerker Horeca zorg jij samen met jouw collega’s voor een gastvrij ontvangst en verblijf van onze gasten tijdens de verschillende evenementen. Jij maakt onze gasten blij met heerlijk eten en drinken.
 • Afwisseling: Het ene moment ruim je tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje, mix je een smoothie, bak je een frietje of zet je een vers bakje koffie. Vervolgens draai je nog een supersnelle kassadienst en beantwoordt je tussendoor vragen van onze gasten. En als je het leuk vindt kan je ook aan de slag in de keuken of zelfs bij de IJsselhallen in Zwolle;
 • Samenwerken: Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement ondersteun je de partymanagers met alle voorkomende werkzaamheden. Uiteraard werk je hierbij nauw samen met onze projectmanagers, het keukenteam en ons facilitaire team.
Hier herken jij jezelf in
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je bent enthousiast, gastgericht, proactief en werkt graag in teamverband;
 • Je bent gastgericht, collegiaal en resultaatgericht;
 • Je bent flexibel inzetbaar en hebt natuurlijk geen 9 tot 5 mentaliteit.
Heb je nog geen horeca ervaring? Geen probleem! Wij leren jou de fijne kneepjes van het horeca vak en als je het in je hebt en je wilt ervoor gaan, kun je bij ons doorgroeien! Daarnaast bieden we je een all-in salaris! De standplaats van deze functie is Apeldoorn.

Dit zoek jij verder in een baan
 • Afwisseling, dynamiek en de belofte dat elke dag ook echt anders is;
 • Een all-in salaris.;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of jij nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
 • Met jouw gastvrijheid skills vind je het geweldig evenementen van aanvang tot einde te begeleiden en uit te voeren;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Ontwikkeling. Onze vernieuwde Libéma Academy biedt alle medewerkers de kans om zich te blijven ontwikkelen. Iedere medewerker heeft toegang tot een online bibliotheek met meer dan 200 (korte) E-learnings welke maandelijks wordt uitgebreid.
Enthousiast?
Solliciteer direct via de rode sollicitatiebutton. Toch nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Janice Klanderman (Partymanager) via j.klanderman@omnisport.nl.
 


Aangeboden per: 14-11-2022
Uren: Uren in overleg
Soort: Fulltime, Parttime
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Apeldoorn
 
Contact:
Janice Klanderman
j.klanderman@omnisport.nl
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers