Interieurbouwer

In no time maakten we vorig jaar de draai van standbouw naar toffe interieurprojecten, zowel commercieel als particulier. Daar zijn we trots op! Naast al die mooie projecten gaat nu ook de standbouw weer volop los. Dat wordt knallen! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, maar het zorgt ook voor wat uitdagingen. Want wie gaat die geweldige projecten allemaal mee maken?

Als jij deze vraag met een volmondig ‘IK’ beantwoordt, zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In onze moderne werkplaats is voor jou zeker nog een werkbank vrij! Zelfstandig of met collega’s bouw je aan exclusieve maatwerk interieurprojecten. Er kan ook een (super de luxe) beursstand voorbij komen waar jij jouw expertise in kwijt kunt. Freelance of in loondienst; het kan allebei!

Wat vinden we belangrijk?
Iemand met een flexibele instelling die netjes en zelfstandig vanaf tekening kan werken. Je hebt affiniteit met technische constructies en je hebt bij voorkeur ervaring in de stand- en/of interieurbouw. Het is fijn als je in de omgeving van Oisterwijk woont. Verder is het belangrijk dat je proactief van aard bent en goede communicatieve vaardigheden bezit.

Wat vind je bij Boom?
• Een fulltime functie met alle ruimte voor eigen input
• Een mooie werkplek in een enthousiast en gemotiveerd team
• Een no-nonsense bedrijf met een informele werksfeer
• Pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Locatie
Oisterwijk (vlakbij het station)

Start
Zo snel mogelijk

Over Boom
Boom Exhibits & Interiors in Oisterwijk is een fullservice bedrijf dat al bijna 40 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. We werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. We maken prachtige interieurs voor woonhuizen en bedrijven en we hebben de nodige expertise in huis; van ontwerp en projectmanagement tot een moderne werkplaats, logistiek en opslag.
In een jong team van 25 mensen werken we elke dag aan mooie projecten.

Meer info
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan heel snel een mail met motivatie en CV naar Jolanda Lanslots, jolanda@boombv.com. Ook als je vragen hebt! We zien je mail graag verschijnen!

 

Aangeboden per: 21-7-2021
Uren: 38
Soort: Loondienst of freelance
Locatie: Oisterwijk

Contactpersoon:
Jolanda Lanslots
+31 (0)13 - 523 10 40
jolanda@boombv.com

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers